Șoferii români de tir bătuți de poliția engleză la granița Europei

Șoferii români de tir bătuți de poliția engleză la granița Europei

Șoferii români de tir bătuți de poliția engleză la granița Europei

Granița dintre Marea Britanie și Franța la momentul de față este practic închisă. Spunem practic deoarece încă se mai chinuie cu o viteză de melc.

Mii de tiruri se află la granița Europei, o bună parte din ele conduse de către români dornici să livreze marfa pentru a se putea întoarce acasă de sărbători.

Șoferii de tir, inclusiv cei români, au protestat față de condițiile inumane în care sunt ținuți. Situația a devenit la momentul de față una dramatică deoarece se adună deja aproape o săptămână de la blocaj.

Tensiunile dintre poliție și șoferii români de tir au crescut și s-a ajuns la altercații, sau mai bine spus poliția din Marea Britanie a decis să aplice violența împotriva acestora.

La București nimeni nu este interesat de ceea ce se întâmplă acolo, urzeala tronurilor și împărțirea funcțiilor publice reprezintă interesul major.

„Situația este una dramatică, stau de o săptămână în mașină, dorm în condiții nepotrivite, cu greu mai reușesc să fac rost de mâncare și apă de băut deoarece nu pot lăsa marfa nesupravegheată.

S-a acumulat multă oboseală și dorim să ne întoarcem acasă, la familie. Criza sanitară a făcut din această meserie una de mare risc, dar nimănui din parlamentul de la București nu îi pasă de noi ci de funcțiile lor publice” a declarat Adrian Cotesc, șofer român de tir blocat la granița Europei.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Starea de sănătate a locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat marți, 20 aprilie, este stabilă. Ofițerul este, în prezent, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, unde a fost evaluat de o echipă medicală, care a constatat că viața sa nu este în pericol și a autorizat transferul pacientului, la Spitalul Universitar de […]

Ionuț Neagu (AUR):  Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra  sănătății umane și a mediului înconjurător

Ionuț Neagu (AUR): Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra sănătății umane și a mediului înconjurător

În perioada 2021-2024 vor fi adoptate o serie de măsuri care să răspundă eficient nevoilor de creștere a  conectivității, în contextul dezvoltării tehnologiei 5G, după cum arată Programul de guvernare pentru acești patru ani. Având în vedere că în presă au apărut mai multe materiale care atrag atenția opiniei publice asupra impactului negativ al tehnologiilor […]