Se deschid noi fluxuri de vaccinare la Cluj

Se deschid noi fluxuri de vaccinare la Cluj

Municipalitatea clujeană a pregătit infrastructura pentru noi fluxuri de vaccinare în centrele administrate de instituție în școlile clujene. 

Fluxuri operaționale vor fi deschise în centrele Școala Generală Ion Creangă – patru fluxuri, plus echipă mobilă (la domiciliu; Școala Generală Iuliu Hațieganu – patru fluxuri, plus echipă mobilă (centre rezidențiale); Colegiul Tehnic de Transporturi Transilvania – patru fluxuri; Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu – 4 fluxuri.

Din 6 aprilie, un nou flux pentru vaccinare va fi operațional la Colegiul Tehnic Anghel Saligny. Vaccinarea la domiciliu pentru persoanele imobilizate sau nedeplasabile se realizează cu suportul direcției de asistență socială și medicală a municipalității, iar programările pot fi realizate de luni până vineri. Duminică, numărul persoane vaccinate în județul Cluj a fost de 2.685, iar totalul de până acum, de 163.848 de persoane.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 505.000 de persoane se află, în prezent, pe lista de aşteptare pentru programarea la vaccinarea anti-COVID, Clujul fiind județul din țară cu cele mai multe persoane înscrise pentru imunizare. Coordonatorul Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marți că, în prezent, pe lista de aşteptare pentru imunizare sunt peste o […]