Scandal în USR-PLUS Cluj. Emanuel Ungureanu: „Am fost săpat constant de Elek Levente, Cătălin Sălăgean sau Radu Molnar!” / „Voi ieși din USR Cluj”

Scandal în USR-PLUS Cluj. Emanuel Ungureanu: „Am fost săpat constant de Elek Levente, Cătălin Sălăgean sau Radu Molnar!” / „Voi ieși din USR Cluj”

Deputatul Emanuel Ungureanu a atacat dur conducerea USR-PLUS, după ce a ajuns pe o poziție neeligiblă la Camera Deputaților.

Ungureanu, al doilea clasat în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca, în spatele lui Emil Boc, l-a acuzat pe președintele USR Cluj, Cătălin Sălăgean, că nu l-a dorit pe un loc eligibil pe listele alianței USR-PLUS pentru parlamentare.

„Nu sunt deloc trist că pierd o funcție. Pentru mine, slujba de politician nu înseamnă un salariu important. Eu am donat enorm din banii pe care i-am primit din partea cetățenilor. Eu n-am intrat în politică pentru ciolan.

Au fost colegi din PLUS și din USR care au uitat de sacrificiul meu și au zis că scorul de aproape 9% la primăria Clui-Napoca e cam mic.

Problemele din USR și PLUS Cluj sunt dinainte ca eu să candidez la primărie. În loc să mă susțină în campania pentru alegerile locale, ei se întâlneau și făceau deja listele pentru parlamentare”, a declarat Emanuel Ungureanu.

Deputatul de Cluj a mai menționat că acesta este adevărul despre ce s-a întâmplat în culise, dar nu vrea să bage pe toată lumea în aceeași oală, pentru că sunt și „oameni extraordinari, de bună calitate.”

„Conducerea USR Cluj, Cătălin Sălăgean și colegii din Biroul Județean nu m-au vrut pe un loc eligibil. Aceștia l-au vrut pe Radu Molnar, IT-ist, un om foarte în regulă, pe care conducerea USR Cluj l-a preferat în locul meu.

În  politică există și subiectivism. Încă din anul 2016, de când am fost ales cap de listă, eu am fost săpat constant de conducerea USR Cluj, în frunte cu Elek Levente, Cătălin Sălăgean sau Radu Molnar. Pur și simplu din motive pe care nu o să le înțeleg niciodată”, a afirmat Ungureanu.

Acesta a mai precizat că nu va pleca din USR, pentru că nu a intrat în acest partid pentru o funcție, dar că va schimba organizația județeană.

„Totuși, este clar că voi ieși din USR Cluj, conducerea organizației m-a respins și l-au preferat pe colegul Radu Molnar. Mă voi transfera la altă organizație care mă sprijină și mă apreciază. Sper că o să mă adopte o altă filială USR, care o să fie mândră de mine”, a explicat vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.

Reamintim că Alianța USR-PLUS Cluj și-a definitivat, duminică, lista de candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Cum vrea GAL Caraș-Timiș să scoată mii de persoane din sărăcie, în Caraș Severin și Timiș?

Cum vrea GAL Caraș-Timiș să scoată mii de persoane din sărăcie, în Caraș Severin și Timiș?

Asociația Grupul de Acțiune Locală GAL Caraș-Timiș, în parteneriat cu Episcopia Caransebeșului, Școala Gimnazială Târnova și Asociația de Prietenie Romano-Franceza „ROMFRA”, a lansat proiectul „Măsuri integrate pe teritoriul GAL Caraș-Timiș”. Astfel, au fost selectate 1.260 de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială selectate pentru a beneficia de sprijin în cadrul proiectului. Obiectivul […]

A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună

A treia doză de otravă, al patrulea val de minciună

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută! Gata! Cioclii apocaliptici au fost reactivați. Motoarele mașinăriei de manipulare în masă au început din nou să duduie, să […]