Scandal în Slovacia, după ce o fostă mare jucătoare de tenis s-a vaccinat anti-Covid înaintea unor persoane prioritare

Scandal în Slovacia, după ce o fostă mare jucătoare de tenis s-a vaccinat anti-Covid înaintea unor persoane prioritare

​Fosta jucătoare de tenis Dominika Cibulkova este în centrul unei polemici în Slovacia, după ce s-a vaccinat anti-Covid, deşi nu era printre persoanele prioritare.

Polemica a apărut după ce Cibulkova a fost vaccinată înaintea unor persoane din servicii esenţiale.

„Îmi pare tare rău faţă de cei care aşteaptă vaccinul. Sunt dezolată că am fost indusă în eroare când mi-am însoţit soţul la spital doar cu titlu informativ. Dacă aş fi avut cea mai mică idee că fac o mare greşeală, nu m-aş fi vaccinat.

În acelaşi timp, aş dori să le cer oamenilor să nu se teamă de vaccin. Aş fi fericită dacă acest eveniment nefericit va avea un efect pozitiv pentru a convinge cât mai multă lume de necesitatea de a se vaccina”, a scris Cibulkova pe Instagram.

Criticată pe rețelele de socializare, Cibulkova a fost sfătuită de ministrul Sănătății din Slovacia și de mai multe cadre medicale să lucreze ca voluntar într-un spital care găzduiește persoane infectate cu noul coronavirus.

„Din moment ce ai primit un vaccin, care, conform legii, este disponibil doar pentru doctori, te invit să lucrezi în orice departament în care sunt tratați pacienții cu coronavirus”, a fost mesajul pe care o asistentă i l-a transmis fostei sportive.

Cibulkova este măritată din 2016 cu Miso Navara, un inginer slovac, alături de care formează un cuplu din 2010, informează News.ro.

Dominika Cibulkova s-a născut în Bratislava, în mai 1989, și a devenit jucătoare profesionistă de tenis în 2004. În cariera sa, slovaca a câștigat opt titluri WTA – cel mai important în 2016, la Turneul Campioanelor – și a ajuns în finală la alte 13 întreceri.

La turneele de Grand Slam cea mai bună performanță a obținut-o la Australian Open,

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

Patricia Țig, locul 64 ATP și favorită 5 în calificări, a ratat calificarea pe tabloul principal la turneul de la Roma (WTA 1000). Țig a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor de Christina McHale (SUA/90 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-2. Meciul a durat două ore şi 10 minute. Pentru prezenţa în calificări la Roma, […]

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Imagini spectaculoase şi rare cu cocoşi de munte dansând au fost făcute publice de Administraţia Parcului Natural Apuseni (APNA), una dintre principalele arii protejate care se află şi pe teritoriul Bihorului. Camerele montate de rangeri au suprins ritualul nupţial al păsărilor. Înregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook a parcului. „Cocoşul de munte […]