S-au strâns banii pentru Ernö! Celebrul artist clujean va fi operat în 15 decembrie

S-au strâns banii pentru Ernö! Celebrul artist clujean va fi operat în 15 decembrie

Admiratorii artistului clujean Ernö Bartha, creatorul Parcului de Sculpturi Arkhai, au reușit să adune 17.000 de euro pentru a susține dificila operație la care acesta va fi supus în Turcia.

“Mulțumesc tuturor pentru empatie, încurajări, sprijin sufletesc și financiar, pentru mobilizarea individuală și în grup, cu care v-ați alăturat. A fost un ajutor imens, pe care nici nu mi l-am putut imagina. Dacă nu s-ar fi întâmplat acest lucru, niciodată nu aș fi aflat câți mă iubiți, iubire care vă asigur că este reciprocă. Dacă aș putea, v-aș îmbrățișa pe toți și sper din toată inima că asta se va întâmpla.

Dragostea, mobilizarea voastră, sprijinul vostru sincer în aceste vremuri provocatoare, când nu știm ce ne aduce ziua de mâine, m-au făcut să trăiesc un sentiment incredibil. Vorbind despre dragoste, este inevitabil să îmi aduc aminte de scrisoarea Sfântului Apostol Pavel către Corinteni, din care citez: “Acum: credința, nădejdea, dragostea – rămân aceste trei. Dar mai mare între ele este dragostea”. 

Din păcate, nu vă pot mulțumi personal tuturor pentru ajutorul acordat și nu mi-aș dori să uit să menționez pe careva dintre voi. În cele din urmă, cu susținerea și încurajările voastre, am găsit o clinică privată din Turcia (Acibadem), dotată cu tehnologie medicală de ultimă generație, unde în 15 decembrie voi fi supus intervenției chirurgicale.

Mulțumită vouă, suma necesară pentru această intervenție chirurgicală s-a adunat. Informațiile privind tratamentul de recuperare voi primi după operație. Mulțumesc din suflet pentru fiecare ajutor, dragii mei prieteni. Imediat după intervenția chirurgicală voi reveni cu noi informații despre starea mea de sănătate”, a menționat artistul, pe pagina sa de socializare, în limbile română, maghiară și engleză.

A creat celebrul Music Pub

Artistul a fost diagnosticat cu o boală gravă în formă agresivă, apelând la ajutorul oamenilor pentru o șansă la viață, din cauza costului mare al intervenției, considerată drept una de urgență. Inițial a fost programat în 27 noiembrie. Bartha a menționat că nu dispune de suma de bani necesară deoarece toate veniturile sale le-a investit în dezvoltarea Arkhai și în realizarea obiectelor de artă pe care le creează. La o săptămână de la apelul public al acestuia, a fost strânsă suma solicitată.

Ernö Bartha este creatorul Arkhai, din satul clujean Vlaha, unul dintre locurile inedite de desfășurare a Festivalului Internațional de Film Transilvania. El creează sculpturi din fân ecologic montat pe schelete metalice,

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Zborul cu elicopterul, cu avionul, trasee extreme cu motocicleta, o zi întreagă la golf sau chiar un zbor cu parapantă, toate sunt la un click distanță acum pe aplicația experiențelor spectaculoase, Extasy. Fondatorul festivalurilor UNTOLD și Neversea, Bogdan Buta, alături de alți investitori au pornit în luna decembrie acest proiect care a adunat deja investiții […]

Adrian Wiener, propunerea USR la Sănătate, este de acord cu exterminarea celor care se împotrivesc vaccinării obligatorii, ca „periculoși pentru societate”

Adrian Wiener, propunerea USR la Sănătate, este de acord cu exterminarea celor care se împotrivesc vaccinării obligatorii, ca „periculoși pentru societate”

Surse din rândul coaliției de guvernare arată că medicul Adrian Wiener, actual deputat USR-PLUS, ar putea fi nominalizat pentru portofoliul de ministru al Sănătății, au transmis în cursul zilei oficinele G4 și Ziare.com. Întrebat la Antena 3 dacă îi va lua locul lui Voiculescu, Wiener a refuzat să ofere un răspuns clar, spunând că este […]