Rusu de la AUR: vor să îsi dea demisia doar electoral. Ei au pus legile

Rusu Gheorghe, candidat AUR Alba, spune că AUR va scoate pensiile speciale și că demisiile propuse de unii politicieni reprezintă doar un joc de imagine de care vor uita după alegeri:

„Victorie mare ptr. AUR, care câștigă parțial războiul pensiilor speciale! Dacă acum doua săptămâni membrii ( candidatii) AUR s-au prezentat în fata notarului unde au dat declarații pe proprie răspundere ca vor renunta la orice forma de renumerare speciala ( in cazul în care vor ajunge în Parlamentul României), provocand toti candidații altor partide la alegerile parlamentare, sa facă același lucru ,iată ca astăzi ( măcar declarativ) PSD și USR au declarat public ca vor demisiona inainte de vreme din parlament ptr a nu beneficia nici ei de aceste ,, pensii speciale”. Nu ne mulțumește 100% acest gest, cunoscand sincopele legislative de care se pot prevala ulterior…dar este un pas !
PNL, PMP , UDMR, ALDE , nici nu vor sa audă de asa ceva! Rușine maximă!
Totuși se pare ca gestul nostru, candidaților AUR, a făcut furouri în clasa politică, iar unii au început sa învețe repede! Victorie mică ptr omenire, Victorie mare ptr AUR!Votati AUR!!!”

Articole similare

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Președinte PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat, ieri, atât către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cât și către Ministerul Justiției, sesizări privind încălcări ale legii de către Raed Arafat. Liderul PMP Constanța îl acuză pe Arafat că, potrivit legii, mai exact articolul 24, alineatul 4, din OUG 26/2000, nu are voie sa ocupe și funcția […]

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Zborul cu elicopterul, cu avionul, trasee extreme cu motocicleta, o zi întreagă la golf sau chiar un zbor cu parapantă, toate sunt la un click distanță acum pe aplicația experiențelor spectaculoase, Extasy. Fondatorul festivalurilor UNTOLD și Neversea, Bogdan Buta, alături de alți investitori au pornit în luna decembrie acest proiect care a adunat deja investiții […]