România nu duce lipsă de profesioniști. De ce nu susține statul român această elită?

România nu duce lipsă de profesioniști. De ce nu susține statul român această elită?

Inventatorul Iuliean Horneț a discutat în cadrul emisiunii Obiectiv România despre soluțiile pe care statul român le are la îndemână și care ar putea fi folosi în beneficiul românilor, însă politicienii aleg să se îndatoreze.

Iuliean Horneț a precizat că AUR este singurul partid care și-a creat o echipă de consilieri, formată din profesioniști din domeniile care sunt prioritare pentru România. Printre aceștia se numără Florian Colceag – antrenorul de genii și inventatori precum Alexandru Stănilă. „Ideea noastră este să facem o revoluție a sustenabilității și a profitabilității”, subliniază Horneț.

Inventatorul a avertizat asupra situației critice în care se află țara noastră, ne îndatorăm pe zi ce trece, iar banii nu ajung unde trebuie – dovadă sunt incidentele ce au avut loc în spitalele din România. „La 56% din PIB o să ne pierdem guvernarea și asta se urmărește. În spitale nu s-a investit nimic, mai mult la cele din privat s-au făcut îmbunătățiri, dezinsecția permanentă. S-a investit în aparatură fără școlarizare pentru că de acolo se poate fura. La fel și în materialele de consolidare”, susține Horneț.

Statul român nu este interesat de soluțiile propuse de profesioniștii noștri

Iulia Horneț a mai spus că de-a lungul vremii și-a prezentat proiectele instituțiilor statului, care au ales să ignore soluțiile propuse pentru că aleșii noștri sunt prea puțin interesați de soara acestui popor.

Printre soluții de care România s-ar putea folosi se numără centrale termice cu peleți sau, mai bine zis, cu biomasă peletizată. Aceste centrale termice, explică Horneț, produc apă caldă și sunt de la 25 kw până la 525 kw, putem încălzi și orașe. Avem apă supraîncălzită pe care o putem folosi în cogenerare, în industria alimentară, facem și energie electrică și termică. Facem generatoare de aer cald și aer supraîncălzit până la 300 de grade și putem să uscăm cerealele ca să nu mai importăm produse agricole.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

DISTRIBUIE Coordonatorul CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marţi că autorităţile au în vedere posibilitatea imunizării în spitalele non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de boli cronice. „Un aspect important pe care îl avem în vedere în perioada următoare (…) este de a vaccina în spitalele de tip non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de […]

Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

Liberalii, care în perioada de opoziție înfierau orice gest cu accente anti-democratice ale fostului lider PSD, Liviu Dragnea, au ajuns acum să facă exact la fel ca el. Pe Ludovic Orban îl deranjează întrebările jurnaliștilor și a pus gând rău presei. Orban a ajuns să joace exact rolul lui Liviu Dragnea, adică de președinte al […]