România a primit 10 000 doze, Franța 1 000 000. Lucian Bode spune că e moment istoric

România a primit 10 000 doze, Franța 1 000 000. Lucian Bode spune că e moment istoric

România a primit doar 10 000 de doze de vaccin. Franța a primit peste 1 000 000. Lucian Bode ne spune că avem parte de un moment istoric.

Să îl credem pe cuvânt?

„Moment istoric în lupta împotriva Coronavirusului: Primele zece mii de doze de vaccin anti-Covid au intrat astăzi în țară prin Vama Nădlac!

Sărbătoarea Crăciunului vine cu o veste extraordinară în lupta pe care o ducem împotriva Coronavirusului.

Primele doze de vaccin anti-Covid au intrat astăzi în România, transportul acestora fiind asigurat cu o utilitară frigorifică – însoțită de mașini de poliție.

Vaccinul este produs de Pfizer din Belgia și a ajuns aproape concomitent în toate țările UE, marcând unitatea și egalitatea acestora în lupta cu pandemia.

Și în România vaccinarea va începe duminică, 27 decembrie, proces ce va avea loc concomitent în toate țările membre ale Uniunii Europene.

Acest prin lot “simbolic” de doar zece mii de doze de vaccin va fi folosit pentru imunizarea medicilor și personalului de terapie intensivă din spitalele Covid.

Am convingerea că acesta este primul pas prin care treptat ne vom reîntoarce la o viață normală. Sper din tot sufletul ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

Până atunci însă recomand prudență, atenție și bineînțeles respectarea strictă a măsurilor de prevenire și protecție”.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Starea de sănătate a locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat marți, 20 aprilie, este stabilă. Ofițerul este, în prezent, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, unde a fost evaluat de o echipă medicală, care a constatat că viața sa nu este în pericol și a autorizat transferul pacientului, la Spitalul Universitar de […]

Ionuț Neagu (AUR):  Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra  sănătății umane și a mediului înconjurător

Ionuț Neagu (AUR): Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra sănătății umane și a mediului înconjurător

În perioada 2021-2024 vor fi adoptate o serie de măsuri care să răspundă eficient nevoilor de creștere a  conectivității, în contextul dezvoltării tehnologiei 5G, după cum arată Programul de guvernare pentru acești patru ani. Având în vedere că în presă au apărut mai multe materiale care atrag atenția opiniei publice asupra impactului negativ al tehnologiilor […]