Rezultate alegeri parlamentare 2020 Diaspora – AUR, pe primul loc în Italia şi pe locul al doilea în Spania

Rezultate alegeri parlamentare 2020 Diaspora – AUR, pe primul loc în Italia şi pe locul al doilea în Spania

Rezultate alegeri parlamentare 2020 Diaspora – Alianţa pentru Unirea Românilor, pe primul loc în opţiunile românilor din Italia şi pe locul al doilea în Spania – rezultate parţiale.

Rezultate alegeri parlamentare 2020 Diaspora În Italia, după numărarea a 28.183 voturi, pe primul loc e AUR cu 35.88 %, urmat de PNL – 24.8%, USR – 22.8%.

Rezultate alegeri parlamentare 2020 Diaspora. În Spania, din 24607 voturi numărate, PNL este pe primul loc – 30,82%, urmat de AUR – 26,9%, si USR – 24,9%. PSD este pe locul 4 – 5,49%.

Un total de 265.437 de cetăţeni români au votat în străinătate, până luni la 5.00 ora României, la alegerile parlamentare.

Potrivit site-ului Autorităţii Electorale Permanente, 21.329 din aceste voturi au fost exprimate prin corespondenţă.

Procesul electoral continuă pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii şi Canadei, unde ultimele secţii de votare se vor închide luni la 7.00 ora României.

AUR este supriza acestor alegeri reuşind să se claseze pe poziţia a patra la nivel naţional.

Copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a anunţat, la închiderea urnelor, că AUR se pregăteşte să conteste alegerile din Diaspora: „A fost o uriaşă bătaie de joc, este o fraudă a sistemului condus de Klaus Iohannis împotriva votului cetăţenilor români de peste hotare”.

Rezultate alegeri parlamentare 2020 Diaspora  George Simion, copreşedintele AUR a spus că scorul estimat pentru Alianţă este „o mare, mare victorie”, fiind convins că la un an de existenţă a partidului a reuşit să obţină mai mult de 500.000 de voturi, cât şi-a propus.

Simion a anunţat că AUR va contesta procesul electoral din Diaspora. „Vreau să vă semnalez tuturor – şi opiniei publice – faptul că o să contestăm procesul electoral din Diaspora.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Armageddon COVID: Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Dracii joacă tontoroiul la lumina zilei. Au ieșit legiune la suprafață și nu se mai feresc. Sub stindardul COVID, lumea se îndrăcește cu o repeziciune uluitoare. Bătălia dintre Copiii Luminii și Copiii Întunericului, despre care vorbea monseniorul Vigano, a ajuns și pe malurile Dâmboviței. La fel ca pe Potomac, odraslele beznei sunt excelent organizate, înarmate […]