Razie-fulger pe străzile din Cluj. Aproape 100 de amenzi în doar două ore

Razie-fulger pe străzile din Cluj. Aproape 100 de amenzi în doar două ore

Polițiștii au acționat la Cluj-Napoca în scopul prevenirii accidentelor rutiere generate de viteza excesivă, precum și în vederea limitării răspândirii virsului Covid-19.

La data de 26 octombrie a.c., în intervalul orar 17.00-19.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, alături de polițiști locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, au acționat în scopul prevenirii accidentelor rutiere generate de viteza excesivă, precum și în vederea limitării răspândirii virsului Covid-19 .

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 228 de persoane, fiind verificate peste 185 de vehicule.

Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat un număr de 95 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, 56 de persoane au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice prevăzute de OUG 195/2002 R. 

În acest context, polițiștii au reținut 6 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Nerespectarea măsurilor și interdicțiilor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19 a atras aplicarea unui număr de 36 de sancțiuni la Legea 55/2020.

Alte 3 sancțiuni au fost aplicate ca urmare a încălcării unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]