Rareș Bogdan: „Trebuie să întoarcem copiii în sala de clasă cu orice riscuri”

Rareș Bogdan: „Trebuie să întoarcem copiii în sala de clasă cu orice riscuri”

Rareș Bogdan a declarat recent într-o emisiune TV că susține redeschiderea școlilor, precizând că școală online nu este o soluție și că nu putem să mai riscăm să ne ținem copiii departe de sala de clasă.

„Consider că școala online nu este o soluție și abia aștept că copilul meu să poată să între din nou în sala de clasă. Sigur că îmi doresc foarte mult că, având această posibilitate de a mări numărul de vaccinări, să fie prioritizată pentru profesori pentru că îi consider în cateorie de risc”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit b1.ro.

Rareș Bogdan: „Legătura profesor-elev nu poate fi păstrată prin sistemul online. Trebuie să întoarcem copiii în sala de clasă cu orice riscuri”

Rareș Bogdan este de părere că, în acest moment, în România nu ne permitem să mai riscăm să ținem copiii departe de sala de clasă și că aceștia trebuie să se reîntoarcă la școală cu orice riscuri.

„Eu cred că, în România, în acest moment, nu cred că putem să mai riscăm să ne ținem copiii departe de sala de clasă. Legătura profesor-elev nu poate fi păstrată prin sistemul online și nici prin sistemul hibrid. Eu am fost unul dintre cei care au susținut că trebuie să întoarcem copiii în sala de clasă cu orice riscuri și m-am opus vehement inclusiv public închiderii piețelor”, a mai adăugat acesta. 

Alexandru Rafila susține că școlile nu trebuiau închise de la bun început

Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, susține că redeschiderea școlilor începând din 8 februarie, în format clasic, este fezabilă. El a mai precizat că școlile nu ar fi trebuit închise de la bun început, având în vedere că rata de infectare în România este mai mică în comparație cu alte state.

 » sursa: qbebe.ro

Articole similare

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Imagini spectaculoase şi rare cu cocoşi de munte dansând au fost făcute publice de Administraţia Parcului Natural Apuseni (APNA), una dintre principalele arii protejate care se află şi pe teritoriul Bihorului. Camerele montate de rangeri au suprins ritualul nupţial al păsărilor. Înregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook a parcului. „Cocoşul de munte […]

CONDAMNAT la ÎNCHISOARE după ce și-a TÂLHĂRIT partenerul de pahar

CONDAMNAT la ÎNCHISOARE după ce și-a TÂLHĂRIT partenerul de pahar

Nicu Iorga, din Constanța, este judecat pentru infracțiunea de tâlhărie după i-a furat unui alt bărbat mai multe bunuri. Cunoscut drept hoț de buzunare, acesta a avansat un pic în breaslă sa, tâlhărind un partener de pahar de o sacoșă ce conținea un portofel cu suma de 500 lei, un telefon mobil, un carton de […]