Rareș Bogdan are şanse să ajungă ministru de Interne

Rareș Bogdan are şanse să ajungă ministru de Interne

Europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan, și deputatul PNL, Laurețiu Leoreanu, sunt numele vehiculate de liberali pentru Ministerul de Interne, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Conducerea PNL s-a reunit vineri, 18 decembrie, pentru a decide cine vor fi miniștrii liberali în viitorul guvern. Printre persoane vizate se află și europarlamentarul Rareș Bogdan, fost jurnalist și realizator TV clujean, care ar putea fi noul ministrul al Afacerilor Interne.

Se pare că Rareş Bogdan va fi nu numai ministru de Interne, ci și vicepremier, spun surse politice. Rareș Bogdan ar trebui să renunțe la mandatul de europarlamentar, dacă va accepta funcțiile de ministru şi de vicepremier, cea din urmă fiind până acum una decorativă, dar care va fi foarte importantă în noul context al coaliției de guvernământ. 

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

DISTRIBUIE Coordonatorul CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marţi că autorităţile au în vedere posibilitatea imunizării în spitalele non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de boli cronice. „Un aspect important pe care îl avem în vedere în perioada următoare (…) este de a vaccina în spitalele de tip non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de […]

Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

Liberalii, care în perioada de opoziție înfierau orice gest cu accente anti-democratice ale fostului lider PSD, Liviu Dragnea, au ajuns acum să facă exact la fel ca el. Pe Ludovic Orban îl deranjează întrebările jurnaliștilor și a pus gând rău presei. Orban a ajuns să joace exact rolul lui Liviu Dragnea, adică de președinte al […]