Prof. dr. Emilian Popovici: ”Dacă ai întrebări privitoare la infecția COVID, ascultă specialiștii și vei fi câștigat!”

Prof. dr. Emilian Popovici: ”Dacă ai întrebări privitoare la infecția COVID, ascultă specialiștii și vei fi câștigat!”

Prof. univ. dr. Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie și cadru didactic la UMF Timișoara, atrage atenția despre greșelile în care cad mulți cetățeni, în legătură cu vaccinarea anti-COVID, atunci când nu se informează de la specialiști și din surse sigure și credibile.

”Dacă îți ia foc casa nu intri pe google sau youtube să vezi ce înseamnă asta, ci chemi pompierii. Dacă faci un infarct, ferească Dumnezeu, sper că chemi salvarea, nu intri să îți consulți grupul de facebook. Așa că dacă ai întrebări privitoare la infecția COVID, ascultă specialiștii și vei fi câștigat ! În fine dacă susținând anumite puncte de vedere te trezești că ești din ce în ce mai singur, atunci gândește că s-ar putea să fi victima unor dezinformări ! Să auzim de mai bine !”, este mesajul prof. dr. Emilian Popovici, specialist în epidemiologie.

Comentarii

comentarii

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

 Ziua Mondiala a Hemofiliei 2021, în Timiș

 Ziua Mondiala a Hemofiliei 2021, în Timiș

Cu prilejul Zilei Mondiale a Hemofiliei 2021, prof.dr. Margit Serban, transmite un mesaj de solidaritate și speranță tuturor suferinzilor și familiilor lor. “Mereu, nu doar cu acest prilej,  pacienții noștri ne sunt în gând,  în suflet. De-a lungul timpului, mici sau mai mari pacienți, mămici ne-au împărtășit din trăirile lor prin cuvântul scris. Împreună am […]