Primul Forum Economic România-Iran organizat de CCIA Timiș

Primul Forum Economic România-Iran organizat de CCIA Timiș

Sub sloganul „Șansa ta la un parteneriat internațional”, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Ambasada României în Republica Islamică Iran organizează primul eveniment ecomomic online România – Iran, destinat dezvoltării și promovării schimburilor comerciale bilaterale și identificării de oportunități de afaceri și investiții pe cele două piețe.

Scopul evenimentului este de a prezenta evoluțiile economice în Iran, strategiile de import/export și oportunitățile de afaceri pe relația cu Uniunea Europeană, date statistice privind economia iraniană cât și informații referitoare la cele două instrumente europene – INSTEX și DueDilligenceHelpDesk – materiale extrem de utile pentru firmele românești care confirmă existența unui mare potențial pentru dezvoltarea pe termen lung a relațiilor bilaterale, cu prioritate în sectoarele industrial și servicii din Iran aflate pe locul doi în lume în materie de profituri.

Prezentarea va fi făcută de către Excelența Sa, Doamna Mirela-Carmen GRECU, Ambasadorul României în Republica Islamică Iran.

Vor participa și reprezentanți ai Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și ai Camerei de Comerț și Industrie a României.

Evenimentul se va desfășura miercuri 7 aprilie 2021, pe platforma Zoom a CCIA Timiș, începând cu ora 11.00.

Înregistrarea la eveniment se face accesând link-ul de mai jos:

https://zoom.us/meeting/register/tJcpcuygqzgtGd0nRpfwszEQLukEqPOCqPVU

Participarea firmelor este gratuită.

Termenul limită pentru înregistrare este 6 aprilie 2021.

Comentarii

comentarii

 » sursa: ziuadevest.ro

Articole similare

Prestigioasa revistă Scientific American anunță că va renunța la termenul „schimbări climatice”

Prestigioasa revistă Scientific American anunță că va renunța la termenul „schimbări climatice”

Prestigioasa revistă științifică Scientific American a anunțat luni că nu va mai folosi termenul „schimbări climatice” în articolele despre încălzirea globală cauzată de activitățile umane și că va utiliza în schimb „urgență climatică”, relatează Yahoo News. „Jurnalismul ar trebui să reflecte ceea ce spune știința: urgența climatică este aici”, a afirmat Mark Fischetti, editor senior […]

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 505.000 de persoane se află, în prezent, pe lista de aşteptare pentru programarea la vaccinarea anti-COVID, Clujul fiind județul din țară cu cele mai multe persoane înscrise pentru imunizare. Coordonatorul Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marți că, în prezent, pe lista de aşteptare pentru imunizare sunt peste o […]