Prima doamnă a Franței nu are COVID

Prima doamnă a Franței nu are COVID

Preşedintele francez Emmanuel Macron are COVID-19. Soția sa a fost testată negativ

Brigitte Macron a făcut joi dimineaţă un test PCR, al cărui rezultat este negativ. Ea va fi retestată în următoarele zile şi rămâne în izolare, potrivit reprezentanţilor Cabinetului său, citaţi de AFP.

Le Figaro arată că soţia preşedintelui francez îşi continuă activităţile prin videoconferinţă, la fel ca şi Emmanuel Macron.

Reprezentanţii Paltului Élysée au anunţat joi că preşedintele Emmanuel Macron a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

„În conformitate cu reglementările sanitare în vigoare, Preşedintele Republicii se va izola timp de 7 zile. Acesta va continua să îşi îndeplinească îndatoririle şi să muncească de la distanţă”, se arată într-un comunicat de presă.

Confirmarea a venit în urma unui test PCR imediat ce au apărut primele simptome

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, într-o conferință desfășurată saptamâna trecută la Ploiești, a afirmat că ar exista o presiune din ce in ce mai mare din partea părinților pentru ca reluarea școlii cu prezență fizică să fie doar cu cadrele didactice vaccinate, celelalte care au refuzat sau nu au apucat încă sa-și facă vaccinul urmând sa […]

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

În spitalele din județ sunt internate 746 de persoane infectate cu COVID-19, dintre care 94 la ATI.  Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: Rata incidenței pe județul Cluj : 5,16;  În ultimele 24 de ore, 115 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj;  Total număr de teste 746 din care 206 diagnostic […]