Premii și oferte de #mALL BLACK FRIDAY, la SHOPPING CITY TIMIȘOARA

Premii și oferte de #mALL BLACK FRIDAY, la SHOPPING CITY TIMIȘOARA

Pe 13 noiembrie, SHOPPING CITY TIMIȘOARA dă startul campaniei #mALL BLACK FRIDAY și oferă noi motive de bucurie pasionaților de shopping. Cele mai cunoscute branduri de modă, frumusețe, IT&C, produse home & deco, jucării și multe altele, își așteaptă clienții cu oferte promoționale, reduceri de până la 70% și premii instant. Oferte de nerefuzat pregătesc și restaurantele din food court pentru preparatele în regim take-away.

În weekendul 13-15 noiembrie, #mALL BLACK  FRIDAY aduce la Shopping City Timișoara oferte unice și premii pentru shopping: astfel, cumpărăturile de minimum 300 lei, pe maximum 3 bonurile fiscale (Hypermarket Carrefour nu este inclus), pot aduce prin tragere la sorți trei superpremii: 1 televizor Smart LED Samsung, 1 Automat de cafea Krups sau 1 Consolă PS4 Sony PRO ITB. Regulamentul complet de participare se găsește aici.

Reduceri de până la 70% la branduri renumite

Promoțiile și reducerile considerabile se vor activa pe toată durata lunii noiembrie și vor ajunge și până la 70% la toate produsele sau la produse selectate, în magazine precum: 

  • INTERSPORT: reduceri de până la 60%, în perioada 13-15 noiembrie, în limita stocului disponibil; Sale -50% la cel de-al doilea produs, în perioada 16-30 noiembrie, în limita stocului disponibil (reducerea se aplică din prețul de vânzare celui de-al doilea produs – cel cu prețul cel mai mic)
  • TRIUMPH: 30% reducere la toate produsele de lenjerie intimă
  • NORIEL: până la 70% reducere la jucării selecționate și până la 50% reducere la articole vestimentare selecționate
  • ANNA CORI: 60% reducere la produsele din colecția de toamnă-iarnă 2020
  • TEZYO: reduceri de pânâ la 50%
  • SALAMANDER: reduceri de pânâ la 50%
  • TEILOR: 30% reducere pentru colecția Legendary Diamonds
  • SMYK: 50% reducere la articole selectate
  • CCC: până la 50% discount la o selecție de modele Lasocki,

 » sursa: ziuadevest.ro

Articole similare

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Președinte PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat, ieri, atât către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cât și către Ministerul Justiției, sesizări privind încălcări ale legii de către Raed Arafat. Liderul PMP Constanța îl acuză pe Arafat că, potrivit legii, mai exact articolul 24, alineatul 4, din OUG 26/2000, nu are voie sa ocupe și funcția […]

​EHF European League: Minaur Baia Mare, duel cu Nantes în semifinale / Final Four-ul va avea loc în România

​EHF European League: Minaur Baia Mare, duel cu Nantes în semifinale / Final Four-ul va avea loc în România

Echipa feminină de handbal Minaur Baia Mare va întâlni formaţia franceză Nantes Atlantique Handball în semifinalele competiţiei EHF European League, al cărei turneu final va avea loc în zilele de 8 şi 9 mai în Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” din Baia Mare, informează Agerpres. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Herning-Ikast Handbold (Danemarca) şi Siofok […]