Predicțiile francezilor pentru Simona Halep

Predicțiile francezilor pentru Simona Halep

În ciuda pandemiei de coronavirus, Simona Halep a avut un an bun. 

Sportiva a avut succes în 2020, reușind să caștige 3 titluri. Jurnaliștii francezi de la site-ul Tennis World i-au dedicat acum, pe final de an, un articol în care au vorbit despre cum ar putea arăta anul 2021 pentru sportivă. 

Aceștia notează că în anul în care va împlini vârsta de 30 de ani, Simona Halep va atinge vârful maturității, iar acest lucru o va ajuta să aibă un sezon foarte bun.

„Anul său a fost pozitiv, în ciuda a tot, în ciuda faptului că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. La ce ne putem aștepta de la ea în anul 2021? Simona, încărcată cu o forță mentală considerabilă, atinge acum vârful maturității sale mentale, fizice, tehnice și tactice.

Experiența, înfrângerile dureroase și victoriile dulci i-au dat doza de experiență care le lipsește multor jucători tineri, chiar și campionilor de Grand Slam. O experiență care poate fi decisivă în cele mai delicate momente ale sezonului. Un sezon care, dacă totul merge bine, va fi lung, incluzând și Jocurile Olimpice. Un sezon care le va cere sportivilor să înțeleagă și când este timpul să se odihnească sau să spună ‘Nu’ unui turneu„, au scris francezii. 

Cei de la Tennis World vorbesc și despre calitățile Simonei Halep, notând faptul că acestea îi vor permite sportivei să facă față turneelor importante, cum ar fi Roland Garros-ul sau Australian Open-ul. 

Sursă text: sport.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Simona Halep

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

WTA Roma: Patricia Țig a ratat calificarea pe tabloul principal

Patricia Țig, locul 64 ATP și favorită 5 în calificări, a ratat calificarea pe tabloul principal la turneul de la Roma (WTA 1000). Țig a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor de Christina McHale (SUA/90 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-2. Meciul a durat două ore şi 10 minute. Pentru prezenţa în calificări la Roma, […]

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Dansul cocoşilor de munte, în Parcul Apuseni: Imagini spectaculoase cu „parada nupţială” a păsărilor (FOTO)

Imagini spectaculoase şi rare cu cocoşi de munte dansând au fost făcute publice de Administraţia Parcului Natural Apuseni (APNA), una dintre principalele arii protejate care se află şi pe teritoriul Bihorului. Camerele montate de rangeri au suprins ritualul nupţial al păsărilor. Înregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook a parcului. „Cocoşul de munte […]