Poșta Română, concedieri și privatizare: Vor să pună mâna pe activele imobiliare în valoare de 1 miliard de euro

Poșta Română, concedieri și privatizare: Vor să pună mâna pe activele imobiliare în valoare de 1 miliard de euro

Miza privatizării companiei naționale Poșta Română nu o reprezintă absolut deloc cedarea unei afaceri ce ar putea să funcționeze foarte bine și care ar putea să fie profitabilă.

Miza reală a privatizării companiei naționale Poșta Română o reprezintă activele imobiliare de aproape un miliard de euro și formate din proprietăți care sunt situație în locații din cele mai bune.

Activitatea societății ar putea să fie una profitabilă dar nu este. De ce? Deoarece la conducerea companiei s-au tot perindat administratori politici ce nu pot și nu vor să facă performanță, ci doar să execute ordine politice.

Aceste persoane au avut un singur scop la conducerea societății: să încheie contracte păguboase cu societăți comerciale private subordonate politic și prin care orice posibil profit să fie externalizat.

Ca să fim și mai clari, s-a urmat aceeași rețetă ca la toate companiile de stat: facturarea s-a făcut într-o parte, cheltuielile în altă parte, adică au rămas la Poșta Română.

Compania a fost dusă în mod intenționat spre faliment iar la momentul de față activele imobiliare reprezintă miza principală. Terenurile și clădirile aparținând Poștei Române adună sume impresionante de bani. Aceste proprietăți reprezintă miza unor infractori de talie internațională ce doresc să se folosească de slăbiciunile statului român corupt.

La acest moment vânzarea nu ar aduce nici un beneficiu românilor deoarece sumele de bani obținut ar reprezenta nici a zecea parte din valoarea totală a activelor. La Poșta Română nu este vorba despre angajați, despre performanță, este vorba despre cum aceste clădiri trebuie să ajungă în mână unor interese străine românilor pentru ca apoi să plătim tot noi sume colosale de bani drept chirie.

Vânzarea Poștei Române reprezintă un alt acte de trădare națională,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Matei Alexandru: Voi ne-ați îngenuncheat părinții!

Matei Alexandru: Voi ne-ați îngenuncheat părinții!

”Căderea domnilor, bucuria nebunilor”, așa poate fi descrisă tragedia neamului românesc după decembrie 1989. Ne-am bucurat când kgb-istul Iliescu și Brucan ne rânjeau în față. Nu pot uita fața lui Brucan când îi înfiera pe golanii din Piața Universității. Am crescut cu chipurile acestor criminali în minte, am înțeles cine sunt și nu am uitat […]

Nicolae Voiculeț: Alexandru Barbu suntem toți

Nicolae Voiculeț: Alexandru Barbu suntem toți

Un român a fost omorât și îngropat de sistem prin noul „experiment Pitești”, rezultat al unei politici de reprimare cvasi totalitariste, în contextul actualei crize sanitare a pandemiei. Este vorba de sub-inginerul Alexandru Barbu în vârsta de 63 de ani, care a fost omorât cu bestialitate de mai mulți polițiști din Pitești, dintre care cel […]