Porto, surpriza serii în Champions League (2-1 vs Juventus) – Borussia Dortmund, victorie importantă în deplasare (3-2 vs Sevilla)

Porto, surpriza serii în Champions League (2-1 vs Juventus) – Borussia Dortmund, victorie importantă în deplasare (3-2 vs Sevilla)

​​FC Porto a reușit surpriza serii în Champions League învingând cu 2-1, pe teren propriu, formația Juventus Torino. În celălalt meci disputat miercuri, Borussia Dortmund s-a impus cu 3-2 pe terenul Sevillei și a făcut un pas important spre sferturile competiției.

Porto a înscris în primele secunde ale ambelor reprize: Taremi a deschis scorul în secunda 61, iar Marega a majorat diferența după ce au trecut doar 19 secunde din a doua repriză. Chiesa a înscris pentru Juventus (’82), iar „Bătrâna Doamnă” speră să întoarcă soarta calificării în returul din Italia.

Pe Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla a marcat prima după ce șutul lui Suso a fost deviat de Hummels în poarta lui Hitz (‘7). Dortmund a egalat rapid prin Dahoud (’19), iar Haaland a devenit golgheterul competiției (8 goluri în doar 5 partide) reușind o dublă (’27 și ’43). Gazdele au redus din diferență prin De Jong (’84).

  • Partidele retur vor avea loc pe 9 martie.
  • Tragerea la sorţi a duelurilor din sferturi şi semifinale va avea loc în data de 19 martie.

⏰ RESULTS ⏰

uD83DuDD35⚪️ Taremi & Marega secure home win for Porto against Juventus
⚫️uD83DuDFE1 Haaland (2) & Dahoud net as Dortmund win at Sevilla

uD83EuDD14 Who impressed you most? #UCL

— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) February 17, 2021

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

Primarul Fritz, BND, SPIONAJ și vânătoarea de vrăjitoare – CRITICII.RO

Primarul Fritz, BND, SPIONAJ și vânătoarea de vrăjitoare – CRITICII.RO

Primarul Timișoarei, Dominic Samuel Fritz, ca orice userist care se respectă fuge de întrebările jurnaliștilor neaserviți partidului din care face parte. Fritz inoculează alegătorilor săi ideea că el luptă cu mafia și că acesta este anul curățeniei. Vorbim de o luptă imaginară special creată la nivel mental în spațiul public pentru a manipula masele. Acesată […]