Ponta, la Cluj: „Alegerile nu trebuiau organizate. A fost o înțelegere între PNL și PSD”

Ponta, la Cluj: „Alegerile nu trebuiau organizate. A fost o înțelegere între PNL și PSD”

Președintele PRO România, Victor Ponta, a venit, miercuri, la Cluj-Napoca, pentru a susține candidații partidului la alegerile locale din 27 septembrie.

„Am participat la o întâlnire politică la Cluj în care m-am simțit confortabil. Îi susțin pe Remus Lăpușan pentru președinția consiliului județean Cluj și pe Dan Codrean la primăria municipiului Cluj-Napoca, dar și pe ceilalți colegi.

Este prima bătălie pe care o dă PRO România la alegerile locale. În Cluj s-au făcut multe, dar întotdeauna este nevoie de mai mult. Este nevoie de noi pe zona de centru-stânga. Cu siguranță noi pornim de la zero în sus, alții vor fi cei care vor pierde ce au câștigat în 2016”, a declarat liderul PRO România, Victor Ponta.

El a spus că PRO România se pregătește pentru viitor și este „o alternativă modernă de stânga și de fapt singura în acest moment”.

Ponta a vorbit și despre organizarea alegerilor locale, care în opinia sa, nu ar fi trebuit să aibă loc în septembrie.

„Dacă aș fi fost prim-ministru n-aș fi organizat alegerile acum. Cheltuim pentru aceste alegeri aproximativ un miliard de lei. Începerea școlilor este mult mai importantă. N-aș fi pus lumea în pericol. Sunt sute de mii de oameni care participă la acest eveniment, iar îmbolnăvirea este inevitabilă pentru mulți.

A fost o înțelegere PNL-PSD, proiectul cu data de 27 septembrie este semnat de șeful PSD, Marcel Ciolacu și de Florin Roman, liderul parlamentarilor PNL. Ei s-au gândit că îi omorâm pe cei mai mici, USR sau PRO România, nu facem campanie și ne alegem tot noi”, a precizat fostul premier, Victor Ponta.

Acesta a mai spus că organizarea alegerilor într-un singur tur, nu va duce la prea multe schimbări. „PNL și PSD doar își vor schimba primarii între ei. Din aproximativ 3.250 de primari din România, probabil 3.000 vor rămâne în funcție”, a explicat Ponta.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Starea de sănătate a locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat marți, 20 aprilie, este stabilă. Ofițerul este, în prezent, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, unde a fost evaluat de o echipă medicală, care a constatat că viața sa nu este în pericol și a autorizat transferul pacientului, la Spitalul Universitar de […]

Ionuț Neagu (AUR):  Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra  sănătății umane și a mediului înconjurător

Ionuț Neagu (AUR): Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra sănătății umane și a mediului înconjurător

În perioada 2021-2024 vor fi adoptate o serie de măsuri care să răspundă eficient nevoilor de creștere a  conectivității, în contextul dezvoltării tehnologiei 5G, după cum arată Programul de guvernare pentru acești patru ani. Având în vedere că în presă au apărut mai multe materiale care atrag atenția opiniei publice asupra impactului negativ al tehnologiilor […]