PMP DOLJ: NU MAI AMÂNAȚI SOLUȚIILE PENTRU FERMIERI!

PMP DOLJ: NU MAI AMÂNAȚI SOLUȚIILE PENTRU FERMIERI!

PMP DOLJ: NU MAI AMÂNAȚI SOLUȚIILE PENTRU FERMIERI!

– Posted on 15 September 2020Posted in: Comunicate, Politică

Cosmin Bosoancă, Vicepreședinte PMP Dolj:”Legumicultorii și fermierii au nevoie de sprijin acum, altfel riscăm să se ducă totul pe apa sâmbetei”

PMP Dolj cere încă o dată Ministerului Agriculturii să găsească soluții pentru ca legumicultorii din România să-și continue activitatea productivă. Cultivatorii de roșii din Dolj, ca de altfel din întreaga țară,întâmpină mari probleme din cauza reducerii drastice, de aproape 1000 de euro,  a subvenției.

”Consider că guvernul ar putea acoperi diferența de bani pentru ca subvenția de 3000 de euro să fie achitatăîn întregime.Cultivatorii de roșii din Dolj asta așteaptă”- precizează Cosmin Silviu Bosoancă, vicepreședinte PMP Dolj.

PMP Dolj solicită deasemenea emiterea de către guvern a unui act normativ prin care ratele la credite si leasingurile luate de fermieri să fie amânate pentru o perioadă de 12-18 luni.

”PMP sprijinădemersurile fermierilor care solicită sprijin acum din partea statului în condițiile în care mare parte a culturilor a fost distrusă de secetă.Această masură nu are un impact bugetar si ar fi de mare ajutor fermierilor care nu vor mai fi nevoiti săîntre in restructurare, să fie raportati la Centrala Riscurilor de Credit.Ar fi ajutați să evite intrarea lorîn incapacitate de plată”- a mai precizat Silviu Cosmin Bosoancă.

BIROUL DE PRESĂ PMP DOLJ

 » Aflați mai multe detalii…

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Basmele COVID-ului: Pfizer cel Voinic și Vaccinurile de Aur

Basmele COVID-ului: Pfizer cel Voinic și Vaccinurile de Aur

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută! Înainte de toate, actuala pandemie care a întors lumea cu fundul în sus este o colosală afacere. Un editorial […]

Se cauta bani pentru Parcul Feroviarilor. Boc: ”Avem promisiuni de la Ministerul Mediului”

Se cauta bani pentru Parcul Feroviarilor. Boc: ”Avem promisiuni de la Ministerul Mediului”

Municipalitatea cauta bani pentru modernizarea Parcului Feroviarilor, parc ce urmeaza a fi al doilea cel mai mare din oras. Nord Conforest SA, același constructor care a amenajat Baza Sportivă Gheorgheni, și are în lucru Parcul „Între Lacuri”, Pădurea Clujenilor și parcul IL Caragiale, va efectua lucrările la amenajarea Parcului Feroviarilor, în suprafață de 53.457 mp, prin […]