Pîrvulescu crede că educația religioasă face rău. Dar cea sexuală face bine?

Pîrvulescu crede că educația religioasă face rău. Dar cea sexuală face bine?

Promotorii ideilor de extremă stânga din România, printre care și Cristian Pîrvulescu, consideră că educația religioasă din școli afectează chiar securitatea națională a României. Aceste declarații au fost preluate de către PSNEW.RO.

Cristian Pîrvulescu este profesor la SNSPA și apare deseori în emisiunile DIGI24, post de televiziune deținut de către maghiarul Zoltan Teszari și folosit pentru a lovi în proiectele ce consolidează ideea de națiune română. Postul susține intens partidul de extremă stânga neomarxist USR.

Sigur că sunt niște baliverne de extremă stânga, dar oare educația sexuală nu face rău? Oare educația deviaționistă sexuală nu face rău siguranței naționale? Atacurile ideologilor neomarxiști care uzurpează ideea de național, înscrisă în constituție, nu face rău?

Ideea de națiune și stat național sunt înscrise în constituția țării. Educația religioasă este parte a formării morale a tinerilor români, nu o îndoctrinare habotnică.

Atacurile asupra valorilor naționale sunt constante din partea celor care se pretind a fi susținătorii ideilor globaliste. În timp ce SUA și China sunt state cu o puternică propagandă națională, în statele slabe se folosesc de pioni ca să promoveze globalismul ca formă de ștergere a identității naționale pentru a o putea înlocui cu altceva.

Cu ce anume? Doar ei știu.

sursa informației: www.PSNEWS.ro

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept) a solicitat sâmbătă tuturor europarlamentarilor români să voteze împotriva certificatelor electronice verzi, deoarece „ar încălca drepturile și libertățile garantate de tratatele UE și de convențiile ratificate de România”. Prin adeverința verde, cetățenii UE vor fi înregistrați dacă au primit vaccin, au fost testați de COVID sau au fost infectați […]