Peste 100 de noi infectări la Cluj de ieri până azi/ Cât s-a testat

Peste 100 de noi infectări la Cluj de ieri până azi/ Cât s-a testat

În spitalele COVID din Cluj erau internați sâmbătă peste 650 de pacienți confirmați cu noul coronavirus, dintre care câteva zeci la ATI.

Încă 106 persoane din județul Cluj au fost confirmate cu COVID-19, în ultimele 24 de ore. S-au făcut 1.434 din care 759 diagnostic grupe de risc, 479 teste efectuate la cerere și 196 teste rapide. Până acum, la nivelul județului Cluj s-au realizat în total 377.274 de teste.

În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces în spitalele COVID din Cluj, astfel că numărul celor care au pierdut lupta cu boala a rămas neschimbat – 503, dintre care 348 pacienți din Cluj.

Sâmbătă, la prânz, în spitalele clujene dedicate COVID-19 erau internați 659 de pacienți diagnosticați pozitiv, din care 622 din județul Cluj, iar la anestezie – terapie intensivă erau 63 de bolnavi.

Până în prezent 1.991 de pacienți cu noul coronavirus au fost vindecați și externați din spitalele clujene, dintre care 1.570 din județ. Rata incidenţei pe judeţul Cluj a coborât la 2,41 la mia de locuitori, de la 2,51 – cât era vineri.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

28.000 de doze de  Pfizer BioNTech ajung, luni, la Cluj

28.000 de doze de Pfizer BioNTech ajung, luni, la Cluj

Potrivit Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţii de Vaccinare (CNCAV) luni soseşte în România o nouă tranşă de vaccin de la Pfizer BioNTech care constă în 214.110 doze. Vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara. Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale […]

Dan Tănasă: Ion Proca, un prefect în slujba Ungariei

Dan Tănasă: Ion Proca, un prefect în slujba Ungariei

Instituțiile statului sunt căpușate de indivizi unși politic care acționează împotriva intereselor statului român și, evident, în favoarea unor interese străine.Prefectul județului Harghita, liberalul Ion Proca, refuză să acționeze legal pentru îndepărtarea inscripției în limba maghiară „Varoshaza” de pe fațada Primăriei Gheorgheni. Inscripția în cauză, specifică sistemului administrativ din Ungaria, este ilegală. Ea este ilegală […]