Papahagi: Joe Biden este un om vârstnic, stins, care își va termina cu greu mandatul.

Papahagi: Joe Biden este un om vârstnic, stins, care își va termina cu greu mandatul.

Joe Biden este un președinte în vârstă, stins, care cu greu își a termina mandatul, susține Adrian Papahagi pe pagina sa de Facebook:

„Biden, președinte. Cu toată demonizarea mediatică a lui Trump, cu toate vandalismele BLM-Antifa, cu toată pandemia, democrații au câștigat la limită.

Pentru România nu se va schimba nimic în relația cu SUA. Asta e partea bună.

În ce privește războiul cultural, la umbra moderatului Joe Biden (om de sistem, fără credințe puternice) va prospera agenda stângistă radicală, pe care Trump o frânase întrucâtva. Discursul va fi dominat și înveninat de marxismul cultural, care reduce toate manifestările umanului la raporturi de putere bazate pe avere, rasă, sex etc.

Joe Biden este un om vârstnic, stins, care își va termina cu greu mandatul. Nu cred că va obține al doilea mandat. E o președinție de tranziție, după șocul pe care Trump l-a administrat sistemului din Washington și lumii întregi.

Trump lasă Republicanilor o moștenire bună: Curtea Supremă dominată de conservatori, poziții puternice în Cameră și Senat. Devine esențial ca GOP să-și pregătească liderii dintre care se va ridica președintele care va conduce lumea liberă între 2024-2032.

SUA vor cunoaște patru ani cu un președinte democrat șters, un Senat și o Curte Supremă capabile să echilibreze situația și, peste doi ani, o cameră cu majoritate republicană.

Prevăd că în 2024 Republicanii vor recâștiga președinția.”

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Milionar rus ucis la Londra: Putin ar fi dat ordinul

Milionar rus ucis la Londra: Putin ar fi dat ordinul

Anchetatorii britanici au indicii că un om de afaceri rus decedat la Londra în 2018, un critic al preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, probabil a fost asasinat, informează BBC News. Omul de afaceri Nikolai Glushkov a fost găsit mort în martie 2018 în locuinţa sa din New Malden, în sud-vestul Londrei. Experţii legişti au prezentat vineri dovezi care […]

SUA: Statul Tennessee autorizează portul armelor la vedere fără permis

SUA: Statul Tennessee autorizează portul armelor la vedere fără permis

Tennessee se va alătura celorlalte state ale federaţiei americane în care cetăţenii vor putea să poarte arme la vedere fără a avea nevoie de un permis, după ce guvernatorul Bill Lee a semnat joi o lege în acest sens, transmite dpa, citând o publicaţie locală. Bill Lee Sursa foto: © Andrew Nelles / The Tennessean […]