Oficialii campioanei anunță o nouă rivală la titlu. Luptă în patru pentru supremație în Liga 1

Oficialii campioanei anunță o nouă rivală la titlu. Luptă în patru pentru supremație în Liga 1

Marius Bilașco este de părere că formația din Gruia nu se va lupta doar cu FCSB și CS U Craiova pentru cucerirea titlului în actuala stagiune.

Deși în ultimii ani, “feroviarii” s-au duelat cu echipa din capitală și cu craiovenii pentru șefia Ligii 1, conducerea CFR-ului a identificat un alt adversar puternic în actualul sezon. Oficialul campioanei, Marius Bilașco, suține că Sepsi OSK va pune probleme serioase în play-off și poate fi considerată o contracandidată la titlu.

“Eu nu aş scoate Craiova din calcul. Aşa cum ne-a obişnuit în ultimii ani, întotdeauna a fost în lupta pentru campionat. Aş adăuga-o pe Sepsi, îmi place această echipă. Au un lot echilibrat numeric şi valoric. Chiar dacă acum au unele probleme, sunt sigur că, după această perioadă, vor scăpa.

Şi în condiţiile în care le-au lipsit jucători importanţi, acasă pot bate pe oricine din Liga 1. Nu exagerez când spun asta. Aceste patru echipe (n. red – CFR, FCSB, Craiova şi Sepsi) le văd în lupta pentru campionat. Lucrurile devine extrem de strânse şi comprimate în faţă, odată ajunsă în play-off orice echipă trebuie să spere la titlu”, a declarat Bilașco la Look Sport.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, într-o conferință desfășurată saptamâna trecută la Ploiești, a afirmat că ar exista o presiune din ce in ce mai mare din partea părinților pentru ca reluarea școlii cu prezență fizică să fie doar cu cadrele didactice vaccinate, celelalte care au refuzat sau nu au apucat încă sa-și facă vaccinul urmând sa […]

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

În spitalele din județ sunt internate 746 de persoane infectate cu COVID-19, dintre care 94 la ATI.  Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: Rata incidenței pe județul Cluj : 5,16;  În ultimele 24 de ore, 115 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj;  Total număr de teste 746 din care 206 diagnostic […]