Oana Roman a avut o copilărie dură: ”M-a bătut cu cureaua și m-a închis odată într-o cămară”

Oana Roman a avut o copilărie dură: ”M-a bătut cu cureaua și m-a închis odată într-o cămară”

Invitată în emisiunea ”Vorbește Lumea” de la PRO TV, Oana Roman s-a destăinuit și a povestit despre cum a avut de suferit pentru micile boacăne din copilărie.

oana roman

Foto: facebook.com/oanaromanoficial

Oana Roman: ”Am avut o copilărie cu multe restricții”

Ea povestește că a avut o copilărie cu multe restricții și că a fost și pedepsită de tatăl ei, Petre Roman, pentru că ajungea mereu târziu acasă. Oana a dezvăluit că a fost bătută cu cureaua, la un moment dat, fiindcă nu a ajuns la timp acasă, însă ea spune că toate aceste lucruri au călit-o.

”O dată țin minte că s-a supărat foarte tare când am ajuns târziu acasă și mi-am și luat-o de câteva ori din cauza asta. Când am crescut chiar l-am întrebat dacă era nevoie să mă bată cu cureaua”, a dezvăluit Oana.

Ea mai poveste că, pentru că era un copil-problemă, tatăl ei a închis-o la un moment dat în cămară. De atunci, Oana este claustrofobă:

”M-a închis odată în cămară, nu mai știu ce făcusem, probabil ceva foarte nasol. De atunci sunt claustrofobă. Cred că m-a lăsat vreo 10 minute acolo, mie mi s-a părut că am stat o eternitate. I-am reproșat că a făcut asta și am rămas cu chestia asta. Până la urmă toate aceste lucruri m-au călit”, a mai spus Oana Roman.

Citește și: Este multimilionară, dar a suferit traume de nedescris în copilărie!

Oana a vorbit și despre relația actuală dintre ea și tatăl ei și spune că părinții ei au avut dintotdeauna grijă de ea și de sora ei. Nu s-a simțit nicio clipă neiubită, chiar dacă părinții ei nu și-au arătat afecțiunea așa cum și-ar fi dorit ea.

 » sursa: qbebe.ro

Articole similare

Poziția oficială a lui Bayern Munchen despre o eventuală participare la Super Liga

Poziția oficială a lui Bayern Munchen despre o eventuală participare la Super Liga

Campioana en-titre a Germaniei şi a Europei, Bayern Munchen, a anunţat oficial că nu se va alătura proiectului Super Ligii, care a generat o adevărată polemică în fotbalul european, scrie dpa citată de Agerpres. ”Membrii şi fanii noştri resping ideea Super Ligii. FC Bayern Munchen doreşte ca toate cluburile să trăiască momente deosebite într-o competiţie […]

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Atunci când micuțul reușește să rostească „mama”, „tata”, „papa”, „pipi” este pentru că sunt cuvinte formate din sunete similare. Astfel, cercetătorilor de la Univeristatea din Edinburgh, Scoția au descoperit faptul că devine mult mai simplu pentru micuți să-și exerseze abilitățile de comunicare cu astfel de cuvinte repetitive. „Aceasta este prima dovadă a faptului că sugarii […]