O mamă a 6 copii şi-a pierdut viaţa la două zile după ce a născut tripleţi

O mamă a 6 copii şi-a pierdut viaţa la două zile după ce a născut tripleţi

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, la scurt timp după ceea ce trebuia să fie o zi extrem de specială. O mamă a şase copilaşi şi-a pierdut viaţa la două zile după ce a adus pe lume tripleţi, din cauza unei hemoragii puternice.

Camila Cassimiro da Conceicao, în vârstă de 26 de ani, a născut trei copii sănătoși şi frumoşi, o veste care a bucurat nespus familia. La scurt timp însă, din cauza unei hemoragii, a fost dusă de urgență la Terapie Intensivă.

Femeia fusese cap de afiş în toate ziariele din Brazilia, dat fiind faptul că înainte de a rămâne însărcinată cu tripleţi, avusese alte două sarcini, între care o sarcină rezultată cu gemeni.

A fost fotografiată cu nou-născuții Vitoria, Breno și Valentina la momentul respectiv, după operaţia de cezariană, marți după-amiază, la un spital din orașul Itajai, în sudul statului Santa Catarina.

Bucuria soțului, Jose, s-a transformat în îngrijorare după ce medicii Thatyane Zanata și Debora Cristina Siqueira l-au anunţat că femeia a suferit hemoragii puternice, a fost supusă unei alte intervenţii şi ulterior internată la terapie intensivă, în stare gravă.

În mod tragic, spitalul Marieta Konder Bornhausen a confirmat astăzi că proaspăta mămică nu a supravieţuit.

„Este atât de dificil să vezi copiii pierzându-și mama la o vârstă atât de fragedă. Inima mea se îndreaptă spre familie. Este atât de trist” a spus Silvana Marinho, cunoştinţă, potrivit observatonews.ro.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

A murit un jurnalist școlit la Cluj. Reporter de front în fosta Iugoslavie

La puțin timp după sărbători a fost consemnată moartea unui jurnalist din „prima linie” a presei anilor ’90, devenit ulterior scriitor, diplomat și profesor. S-a stins un jurnalist de forță al anilor ’90: Radu Ciobotea, fost reporter de front în fosta Iugoslavie. Acesta era un adevărat reper de profesionism în gazetăria din Banat, cu contribuții […]

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Stelian Ion s-a consultat pe teme de justiție cu 14 ONG-uri, inclusiv Sexul vs Barza

Distribuie dacă ți-a plăcut Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, s-a consultat, astăzi, cu reprezentanții a 14 ONG-uri, majoritatea din mișcarea #Rezist, pe teme ce țin de justiție, relatează Clujjust.ro. ”Ministrul a salutat prezența reprezentanților ONG-urilor și interesul acestora de a coopera în vederea implementării măsurilor care intră în aria de competență a Ministerului Justiției, asumate prin […]