O cântăreață extrem de populară a făcut furori în Maldive. Nici fanii din țară nu au rămas indiferenți

O cântăreață extrem de populară a făcut furori în Maldive. Nici fanii din țară nu au rămas indiferenți

Vlăduța Lupău, care a plecat în vacanță alături de soțul ei Adi Rus, s-a fotografiat în ipostaze incendiare.

Interpreta de muzică populară a fugit de gerul din România în destinația exotică pe care au ales-o zeci de vedete în ultima perioadă. Ea a postat pe o rețea de socializare imagini în care poartă un costum de baie minuscul.

”Sunt o femeie bogată pentru ca am un bărbat cu o inima bogată!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram în descrierea unei fotografii în care apare aproape dezbrăcată. Vedeta dă de înțeles că a fost foarte răsfățată de soțul său, de Valentine’s Day.

Așa cum era de așteptat, reacțiile fanilor nu s-au lăsat așteptate:  „Doamneee, prea frumoasă/ Bună dimineața! Ești superbă Vlăduța!/ Bună dimineața cea mai frumoasă femeie sincer/ Foarte frumoasă/ Cea mai frumoasă”.

Înainte de a pleca în vacanță, artista i-a anunțat pe fanii că filmează un videoclip pentru o nouă piesă.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

28.000 de doze de  Pfizer BioNTech ajung, luni, la Cluj

28.000 de doze de Pfizer BioNTech ajung, luni, la Cluj

Potrivit Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţii de Vaccinare (CNCAV) luni soseşte în România o nouă tranşă de vaccin de la Pfizer BioNTech care constă în 214.110 doze. Vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara. Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale […]

Dan Tănasă: Ion Proca, un prefect în slujba Ungariei

Dan Tănasă: Ion Proca, un prefect în slujba Ungariei

Instituțiile statului sunt căpușate de indivizi unși politic care acționează împotriva intereselor statului român și, evident, în favoarea unor interese străine.Prefectul județului Harghita, liberalul Ion Proca, refuză să acționeze legal pentru îndepărtarea inscripției în limba maghiară „Varoshaza” de pe fațada Primăriei Gheorgheni. Inscripția în cauză, specifică sistemului administrativ din Ungaria, este ilegală. Ea este ilegală […]