Nu şi-a putut vizita soţia bolnavă, aşa că i-a cântat serenade lângă spital (VIDEO)

Nu şi-a putut vizita soţia bolnavă, aşa că i-a cântat serenade lângă spital (VIDEO)

Cum nu poate să-şi viziteze soţia bolnavă în spital, Stefano Bozzini, un italian în vârstă de 81 de ani, a decis să meargă în curtea unităţii spitaliceşti pentru a-i cânta serenade cu acordeonul său.

Potrivit Hotnews.ro, înregistrarea video cu momentul emoţionant al trubadurului îndrăgostit a fost publicată pe reţelele de socializare şi a devenit virală.

În timp ce Carla Sacchi, femeia cu care este căsătorit de 47 de ani, privea de la fereastra de la etajul al doilea al spitalului din Castel San Giovanni, un oraş din regiunea Emilia-Romagna din nordul Italiei, Bozzini, purtând un pulover roşu, o pălărie cu pene şi o mască, i-a cântat cântece de dragoste la acordeonul său, mai scrie site-ul de ştiri, citând CNN.  

Italianul loveşte caldarâmul cu piciorul în timp ce cântă pentru a ţine ritmul, apoi îi face cu mâna soţiei sale la sfârşitul spectacolului. Un bărbat poate fi auzit pe fundal, spunând „bravo”.  

În unitatea medicală din Castel San Giovanni nu sunt trataţi pacienţi cu coronavirus, dar vizitele sunt interzise, ca urmare a restricţiilor impuse de guvernul italian pentru combaterea pandemiei.

Conform agenţiei italiene de ştiri ANSA, Bozzini este un fost membru al unităţilor italiene de vânători de munte „Alpini”, iar pălăria pe care o poartă face parte din uniformă. 

 » sursa: ebihoreanul.ro

Articole similare

Poziția oficială a lui Bayern Munchen despre o eventuală participare la Super Liga

Poziția oficială a lui Bayern Munchen despre o eventuală participare la Super Liga

Campioana en-titre a Germaniei şi a Europei, Bayern Munchen, a anunţat oficial că nu se va alătura proiectului Super Ligii, care a generat o adevărată polemică în fotbalul european, scrie dpa citată de Agerpres. ”Membrii şi fanii noştri resping ideea Super Ligii. FC Bayern Munchen doreşte ca toate cluburile să trăiască momente deosebite într-o competiţie […]

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Atunci când micuțul reușește să rostească „mama”, „tata”, „papa”, „pipi” este pentru că sunt cuvinte formate din sunete similare. Astfel, cercetătorilor de la Univeristatea din Edinburgh, Scoția au descoperit faptul că devine mult mai simplu pentru micuți să-și exerseze abilitățile de comunicare cu astfel de cuvinte repetitive. „Aceasta este prima dovadă a faptului că sugarii […]