Noua Zeelandă: Auckland, lockdown după 2 cazuri de infectare cu tulpina britanică

Noua Zeelandă: Auckland, lockdown după 2 cazuri de infectare cu tulpina britanică

Carantină de trei zile în Auckland, cel mai mare oraș din Noua Zeelandă. Premierul Jacinda Ardern a luat această măsură drastică, după ce au fost identificate două cazuri de infectare cu varianta britanică a coronavirusului, transmite AFP:

Potrivit sursei citate, școlile şi afacerile neesenţiale au rămas închise luni dimineaţă, iar rezidenţilor li s-a interzis să părăsească oraşul, cu excepţia cazurilor în care exista un motiv imperios.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, cercetările au stabilit că două dintre cele trei persoane au fost infectate cu varianta de coronavirus care a apărut în Marea Britanie. Rezultatele testelor pentru a treia persoană nu sunt cunoscute încă.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Marine Le Pen, viitorul președinte al Franței?

Marine Le Pen, viitorul președinte al Franței?

Anne Hidalgo, primarul Parisului, susține că sunt șanse mari Marine Le Pen, preşedinta partidului Adunarea Naţională (RN), să câștige alegerile prezidenţiale din Franţa programate puţin peste un an. Există o probabilitate foarte mare ca un candidat al partidului de extremă dreapta, cunoscut anterior ca Frontul Naţional, să fie ales, a declarat primarul de stânga joi […]