NOAPTEA ALEGERILOR. Trump urmărește situația dintr-o „cameră de război”. Comitetul Național Republican și-a mutat sediul într-o locație necunoscută, din motive de securitate. ACTUALIZARE ÎN DIRECT

NOAPTEA ALEGERILOR. Trump urmărește situația dintr-o „cameră de război”. Comitetul Național Republican și-a mutat sediul într-o locație necunoscută, din motive de securitate. ACTUALIZARE ÎN DIRECT

ACTUALIZARE CRONOLOGICĂ ÎN DIRECT MAI JOS

Comitetul Național Republican și-a mutat sediul, în cursul serii de marți, dintr-o clădire guvernamentală într-o locație necunoscută, din motive de securitate, a anunțat un oficial republican, citat de Fox News.

Breitbart: Biden plănuiește mișcări agresive pentru a prelua controlul, dacă mass-media îl declară câștigător 

Washington se pregătește de protestele violente ale gherilelor urbane anti-Trump iar Serviciul Secret al Președintelui și-a triplat măsurile de siguranță în jurul Casei Albe.


AMPRENTA ANTIFA. Regie
ocultă, banii lui Soros și filiera germană. Haosul provocat de
protestele anti-viață din Polonia, copy-paste după violențele BLM
 

Magazinele și-au acoperit deja vitrinele cu panouri de lemn, în așteptarea invaziei BLM.


FOTO/ VIDEO ALEGERI
SUA. Trupele americane se pregătesc ca de invazie: Garda Națională
patrulează cu blindate în Philadelphia și Chicago. Magazinele din
Washington și NYC se baricadează de teama războiului urban al gherilelor
Soros – BLM
 

În cursul zilei, echipa lui Donald Trump a anunțat că președintele va urmări seara și noaptea alegerilor dintr-o „cameră de război” plasată în Eisenhower Executive Office Building, o clădire guvernamentală situată chiar lângă Casa Albă.


VIDEO. „Marea Resetare”. Cine este în Conspirația Anti-Trump

„Stăm foarte bine pe tot cuprinsul țării. MULȚUMESC!”, a scris președintele Trump pe FB și Twitter la ora locală 19.00, ora 2.00, ora României. Digi24 minte că Trump postează de la Casa Albă. De unde or știi? Iar și-a scos capul CTP greșit din vreun WC?

Vă vom ține la curent aici cu derularea votului și rezultatele alegerilor epocale, generale și prezidențiale, din Statele Unite ale Americii.

ACTUALIZARE. Ora 3.30 – Donald Trump câștigă primul stat swing – Florida. Trump era dat deja câștigător în Kentucky, Virginia de Vest și Oklahoma.

Ora 4.00 – Breitbart anunță primele rezultate, coroborate cu cele ale altor agenții de știri. Conform acestora, Trump este câștigător în următoarele state:

Biden a câștigat în New York și New Jersey dar acesta nu este o surpriză ținând cont de orientarea lor. În plus, și Hillary Clinton a câștigat la fel și tot a pierdut meciul cel mare.

Ora 4.30 – Alte agenții de presă confirmă harta Breitbart și anume că Trump a câștigat și Louisiana, Wyoming, Dakota de Nord și de Sud, care se adaugă la Indiana, Alabama, Mississippi, Tennessee, Arkansas, Louisiana, Nebraska, Nevada, Dakota de Sud, Dakota de Nord și Wyoming.

Ora 5.00 – Biden mai are următoarele state, pe lângă NY și NJ: Vermont, Virginia, Connecticut, Delaware, Maryland, Illionois,  Massachusetts, Rhode Island și New Mexico. Biden a avut episoade de confuzie până în ultima zi a campaniei. Ieri, și-a încurcat nepoatele și și-a prezntat un fiu care nu mai este…

Iată de ce ipoteza noastră pare și mai validă:
SCENARIUL B.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare