Nicușor, pricepi ceva? În 2020 „mafia” construcțiilor a produs 9-10% din PIB – CRITICII.RO

Nicușor, pricepi ceva? În 2020 „mafia” construcțiilor a produs 9-10% din PIB – CRITICII.RO

Mafia din industria AUTO, mafia din Transporturi, mafia din IT, mafia din zona construcțiilor… Putem continua lista cu toți cei care mai au curaj să investească în România. Da, îți trebuie curaj, așa cum avea și Făt-Frumos sau Prâslea: curaj.

Pentru Nicușor Dan toți cei care produs ceva în România sunt o „mafie”. Dacă ești procesoman și șantajist este bine, dacă faci afaceri cu fonduri europene din care nu iese nimic e tot bine.

Această „mafie” a ținut România vie anul trecut. Sectorul construcțiilor a reprezentat 9-10% din PIB-ul României, a doua ramură națională după cea AUTO.

Fiecare leu investit direct în construcții asigură cheltuirea altor opt lei pe ramuri secundare ale economiei precum producerea de materiale de construcții, transporturi, mobilă, comerț…

Această „mafie” este preponderent românească și poate de aceea atacurile făcute asupra acestei ramuri sunt aprige.

Aproape jumătate de milion de români lucrează pe șantierele României și este nevoie de dublu pentru a se putea face față.

 » sursa: www.CRITICII.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare

Voi ne-ați îngenuncheat părinții! – CRITICII.RO

Voi ne-ați îngenuncheat părinții! – CRITICII.RO

”Căderea domnilor, bucuria nebunilor”, așa poate fi descrisă tragedia neamului românesc după decembrie 1989. Ne-am bucurat când kgb-istul Iliescu și Brucan ne rânjeau în față. Nu pot uita fața lui Brucan când îi înfiera pe golanii din Piața Universității. Am crescut cu chipurile acestor criminali în minte, am înțeles cine sunt și nu am uitat […]