Nicușor Dan, înregistrarea care-l demolează. Candidatul alianței PNL-USR, trafic de influență pentru un om de afaceri?

Nicușor Dan, înregistrarea care-l demolează. Candidatul alianței PNL-USR, trafic de influență pentru un om de afaceri?

O înregistrare controversată cu Nicușor Dan, făcută public de Dana Budeanu la rubrica ”Verdict politic” pe site-ul Stiri pe surse, tulbură apele în plină campanie electorală pentru candidatul alianței Dreptei, scrie Cotidianul.

În înregistrare, candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei discută cu un consilier din Sectorul 4, legat demolarea unui restaurant, deținut de Mihai Mitrache  în Parcul Copiilor. Omul de afaceri Mihai Mitrache, un susținător al lui Nicușor Dan și participant activ la protestele #Rezist împotriva PS.

Nicușor Dan spune că Mitrache este „dispus la dialog”, are „disponibilitatea de a-și retrage plângerile”.

Cristian Zărescu, consilierul primarului sectorului 4, Daniel Băluță, afirmă că Primăria discută cu Mitrache, care „vinde droguri” și care „e acuzat de prostituție” pentru că Nicușor Dan „a garantat” pentru el. „Dacă el vinde droguri sau face prostituție, aș încerca să-l prind cu instituțiile care se ocupa de asta. Dar strict pe speța asta, cu clădirea, eu cred ca el are dreptate”, zice Nicușor Dan. Consilierul îl întreabă dacă s-a întâlnit cu Mitrache. Nicușor Dan confirmă.

O înregistrare controversată cu Nicușor Dan, făcută public de Dana Budeanu, crește temperatura în campanie cu mai puțin de două săptămâni înainte de alegerile locale.

În înregistrare, candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei discută cu un consilier din Sectorul 4, legat demolarea unui restaurant, deținut de Mihai Mitrache.

Nicușor Dan spune că Mitrache este „dispus la dialog”, are „disponibilitatea de a-și retrage plângerile”. Cristian Zărescu, consilierul primarului sectorului 4, Daniel Băluță, afirmă că Primăria discută cu Mitrache, care „vinde droguri” și care „e acuzat de prostituție” pentru că Nicușor Dan „a garantat” pentru el. „Dacă el vinde droguri sau face prostituție, aș încerca să-l prind cu instituțiile care se ocupa de asta. Dar strict pe speța asta, cu clădirea, eu cred ca el are dreptate”, zice Nicușor Dan. Consilierul îl întreabă dacă s-a întâlnit cu Mitrache. Nicușor Dan confirmă.

Iată dialogul purtat între Nicușor Dan și funcționarul primăriei Sectorululi 4

„Functionar: Dar cat mai aveti?

Nicușor Dan: Pana luni.

Functionar: Eee, haideti, ca nu mai e mult. Ia spuneti-mi!

Nicușor Dan: Pai, in primul rand, v-am trimis acum un minut un raspuns juridic la ce mi-ati trimis. Eu cred in continuare ca ei au dreptate.

Functionar: Mitrache.

Nicușor Dan: Mitrache, da. Ei sunt disponibili la dialog, dar vad ca dumneavoastra, intre timp, le-ati luat contoarele de apa, gaz… Adica s-au intrerupt utilitatile.

Functionar: Pai, noi respectam legea si ducem la bun sfarsit. In conditiile in care dansul nu s-a oprit, noi ducem la bun sfarsit punerea in aplicare a deciziei – care inseamna, evident, si debransarea. Adica in conditiile in care noi v-am transmis: ‘Haideti sa-si opreasca plangerile, haideti sa-si retraga dosarele si haideti sa vedem dup-aia ce facem!’ Si el, urmatoarea chestie, da un telefon in care il ameninta pe directorul ADP si il injura de mama. In conditiile astea, ce sa mai discutam,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Starea de sănătate a locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat marți, 20 aprilie, este stabilă. Ofițerul este, în prezent, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, unde a fost evaluat de o echipă medicală, care a constatat că viața sa nu este în pericol și a autorizat transferul pacientului, la Spitalul Universitar de […]

Ionuț Neagu (AUR):  Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra  sănătății umane și a mediului înconjurător

Ionuț Neagu (AUR): Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra sănătății umane și a mediului înconjurător

În perioada 2021-2024 vor fi adoptate o serie de măsuri care să răspundă eficient nevoilor de creștere a  conectivității, în contextul dezvoltării tehnologiei 5G, după cum arată Programul de guvernare pentru acești patru ani. Având în vedere că în presă au apărut mai multe materiale care atrag atenția opiniei publice asupra impactului negativ al tehnologiilor […]