Mișcare-surpriză: Dâncu așează PSD și AUR la aceeași masă

Mișcare-surpriză: Dâncu așează PSD și AUR la aceeași masă

Senatorul de Cluj și liderul PSD, Marcel Ciolacu au fost surprinși împreună cu una dintre figurile centrale ale AUR, Geroge Simion. 

Dacă reprezentanții PNL, USR-PLUS și UDMR au negociat la finalul săptămânii pentru formarea unei coaliții de guvernare, liderii PSD au fost surprinși alături de omologii de la AUR. Senatorul de Cluj Vasile Dâncu , președintele PSD, Marcel Ciolacu, și liderul AUR, George Simion, au fost surprinși la o întâlnire de taină. 

Cei trei s-au întâlnit la sediul IRES, institut coordonat de Dâncu. Liderii celor două formațiuni politice au discutat timp de o oră, în spatele ușilor închise. 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu a exclus o posibilă colaborare cu AUR. „Esența politicii este să discuți cu toți actorii politici. Am anunțat în campanie că nu vom avea o discuție cu PNL. Nu cunosc cât de controversat este domnul Simion, nu am avut timp în această campanie să studiez ceilalți competitori. Dar românii au întotdeauna dreptate când votează. Vom avea o discuție cu toate forțele politice”, spunea liderul PSD, conform Gândul

Vineri, înaintea întâlnirii, Vasile Dâncu excludea o colaborare cu AUR. „Nu avem niciun fel de discuţie cu AUR. Nu credem în acest moment, nici nu înţelegem foarte bine care este orientarea acestui partid, care este un partid contra sistem şi care probabil că se va raporta critic la toate partidele din mainstream-ul politic”, declara Dâncu. 

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Europarlamentarii români, atenționați să nu voteze pentru certificatele verzi! Încalcă dreptul la liberă circulație

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept) a solicitat sâmbătă tuturor europarlamentarilor români să voteze împotriva certificatelor electronice verzi, deoarece „ar încălca drepturile și libertățile garantate de tratatele UE și de convențiile ratificate de România”. Prin adeverința verde, cetățenii UE vor fi înregistrați dacă au primit vaccin, au fost testați de COVID sau au fost infectați […]