Mike Cestor își dorește să revină cât mai repede în teren: “Îmi lipseşte fotbalul şi îmi lipseşte România”

Mike Cestor își dorește să revină cât mai repede în teren: “Îmi lipseşte fotbalul şi îmi lipseşte România”

Fundașul francez a declarat într-un internviu publicat de canalul de Youtube al celor de la CFR Cluj că îi lipsește fotbalul și își dorește să revină cât mai repede pe gazon după accidentarea suferită în luna octombrie.

“Acum sunt bine, recuperarea merge bine. Cred că va mai dura ceva timp, dar merge bine. E greu pentru că îmi doresc să joc, îmi lipseşte fotbalul. Îmi lipsesc colegii şi îmi lipseşte România. Am însă sprijinul staff-ului, al colegilor care mă sună în fiecare săptămână.

Am vorbit cu Bilaşco din partea staff-ului… E greu, dar simt că am sprijinul întregului club. Simt că voi reveni pe teren mai puternic după această accidentare. Dacă recuperarea va fi bună cu siguranţă voi fi mai puternic”, a declarat fundaşul.

”Am urmărit meciurile echipei, dar e greu când te uiţi, pentru că ţi-ai dori să fii acolo, în teren. Îi susţin pe colegi, dar e greu, pentru că nu pot să joc. Când jocul nu merge bine aş vrea să fac ceva, să schimb ceva, dar nu pot, pentru că sunt în faţa televizorului.

După fiecare meci vorbesc cu colegii, pot fi un fel de antrenor, pentru că le spun că puteau face aşa sau aşa… dar eu nu pot să fac nimic.

Nu e cea mai grea perioadă a carierei, pentru că am mai avut o accidentare gravă acum cinci ani… şi atunci cred că a fost cea mai dificilă perioadă pentru mine pentru că a fost prima. Iar aceasta ar fi a doua… e greu, dar sunt pozitiv şi simt susţinerea tuturor, ceea ce nu s-a întâmplat prima oară”, susține Cestor.

Stopperul în vârstă de 28 de ani a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în luna octombrie, la partida dintre CFR Cluj și FC Voluntari.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Sănătatea locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat, este stabilă

Starea de sănătate a locotenent-comandorului Andrei Criste, care s-a catapultat marți, 20 aprilie, este stabilă. Ofițerul este, în prezent, internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, unde a fost evaluat de o echipă medicală, care a constatat că viața sa nu este în pericol și a autorizat transferul pacientului, la Spitalul Universitar de […]

Ionuț Neagu (AUR):  Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra  sănătății umane și a mediului înconjurător

Ionuț Neagu (AUR): Românii au dreptul la o informare corectă privind efectele tehnologiilor 5G asupra sănătății umane și a mediului înconjurător

În perioada 2021-2024 vor fi adoptate o serie de măsuri care să răspundă eficient nevoilor de creștere a  conectivității, în contextul dezvoltării tehnologiei 5G, după cum arată Programul de guvernare pentru acești patru ani. Având în vedere că în presă au apărut mai multe materiale care atrag atenția opiniei publice asupra impactului negativ al tehnologiilor […]