Mii de angajați ai CFR, TAROM și Poșta Română vor fi concediați la ordinul premierului Cîțu

Mii de angajați ai CFR, TAROM și Poșta Română vor fi concediați la ordinul premierului Cîțu

Premierul Florin Cîțu dorește să vândă companiile de stat și primul pas pentru a realiza acest plan demn de un asasin economic este concedierea a mii de angajați. Companiile de stat au fost jefuite de stat prin numirile politice în consiliile de administrație și atribuirea de contracte pentru studii de fezabilitate și consultanță către mafia cu gulere albe.

Tarom, CFR Călători și Poșta Română sunt primele companii de stat care vor avea de suferit. În următoarea perioadă, fiecare companie va trimite planul de reorganizare și numărul de concedieri către Guvern.

3.000 de angajați ai CFR vor ajunge pe drumuri din cei 5.000 pe care compania de stat îi are. Poșta Română va concedia 300 de angajați, iar TAROM 700 de angajați.

Din ce observăm este un plan de distrugere a companiilor de stat și vânzarea activelor la prețuri derizorii. Am prezentat în anchetele noastre cum infractorii cu gulere albe au jefuit sistematic companiile de stat. O să facem o investigație și despre CFR SA cu nume și prenume, lucru pe care fi trebuit să îl facă Corpul de control al premierului Cîțu.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Așa arată Miss Germania 2021: are 33 de ani și este mamă

Așa arată Miss Germania 2021: are 33 de ani și este mamă

O femeie în vârstă de 33 de ani, mamă a doi copii, a fost încoronată Miss Germania 2021 în cadrul unui concurs reînnoit care, potrivit organizatorilor, are în prim-plan convingerile şi personalitatea participantelor şi este mai puţin axat pe aspectul fizic, renunţându-se la clasica defilare în costumul de baie, relatează duminică Reuters, informează Agerpres, citate […]

Trei zile pline pentru polițiști, dar și pentru șoferi. RECORD de amenzi la Cluj

Trei zile pline pentru polițiști, dar și pentru șoferi. RECORD de amenzi la Cluj

Polițiștii Serviciului Rutier au făcut mai multe acțiuni în perioada 26-28 februarie. Peste 60 de permise de conducere au fost reținute și circa 450 de sancțiuni au fost aplicate, în urma acțiunilor desfășurate în județul Cluj. Din totalul sancțiunilor contravenționale, 153 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, în cadrul acțiunii, […]