Mesajul emoționant al unei fetițe pentru hoții care i-au jefuit și agresat părinții și au amenințat-o cu armă

Mesajul emoționant al unei fetițe pentru hoții care i-au jefuit și agresat părinții și au amenințat-o cu armă

Clipe de coșmar pentru o fetiță din SUA! Hoții i-au jefuit și agresat părinții și au amenințat-o cu armă

Totul s-a petrecut în Oakland, SUA. Fetița, pe nume Amy, a povestit îngrozită ce s-a întâmplat și spune că își amintește foarte clar cum cei patru hoți i-au legat pe părinții ei și i-au amenințat cu moartea.

Foto: Twitter

Mama fetiței, Roseni, își amintește cu groază de clipele terifiante prin care a trecut, mai ales că hoții amenintatu întruna că dacă încearcă să scape, o vor împușca pe cea mică. Hoții au obligat-o pe Amy să se ascundă sub o pătură în timp ce ei au cotrobăit prin toată casă, până când au furat toate bunurile de valoare ale familiei.

Mama fetei spune că totul a durat o oră: „Spuneau că dacă încercăm să facem ceva să scăpăm, o vor omorî pe fata noastră. I-au dat un pumn în față soțului meu și atunci am văzut că a început să sângereze”, a mărturist Roseni, mama fetiței. Această își amintește cum hoții încercau, cumva, să o liniștească spunându-i că nu o vor omorî și nici nu o vor viola pe fetița lor – tot ce își doreau erau bani.

Amy was forced to hide under a blanket while her mom was tied up on the bed. Dad was tied up & beaten on the ground.

Roseni says the ordeal lasted about an hour. But the one thing that kept her from losing it: what one robber said to her at the end. #StopAsianHate pic.twitter.com/qdvBfDph7f

— Dion Lim (@DionLimTV) April 1, 2021

Întrebată de presa locală dacă are ceva să le transmită hoților,

 » sursa: qbebe.ro

Articole similare

Prestigioasa revistă Scientific American anunță că va renunța la termenul „schimbări climatice”

Prestigioasa revistă Scientific American anunță că va renunța la termenul „schimbări climatice”

Prestigioasa revistă științifică Scientific American a anunțat luni că nu va mai folosi termenul „schimbări climatice” în articolele despre încălzirea globală cauzată de activitățile umane și că va utiliza în schimb „urgență climatică”, relatează Yahoo News. „Jurnalismul ar trebui să reflecte ceea ce spune știința: urgența climatică este aici”, a afirmat Mark Fischetti, editor senior […]