Matei Alexandru, de la Anchetatorii.ro: Arafat este un „cancer” pentru România, de care nu mai putem scăpa

Matei Alexandru, de la Anchetatorii.ro: Arafat este un „cancer” pentru România, de care nu mai putem scăpa

În această perioadă îl tot vedem pe Raed Arafat implicat activ în viața și treburile țării, inclusiv în domenii ce nu au legătură cu pregătirea lui.

Despre Raed Arafat, vaccinare și politică am discutat cu Matei Alexandru, de la Anchetatorii.ro – editorialist și jurnalist de investigații la emisiunea Știrea Zilei din 8 ianuarie, prezentată de Doina Grosu.

Matei Alexandru este de părere că starea de alertă este menținută abuziv de către șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă: „ Începând cu 15 martie ne confruntăm cu restricții și condiționări, venite din partea comitetului pentru situații de urgență condus de Raed ARafat.
Panică, cuvântul magic înțeles și folosit de conducătorii lumii, dar și de Arafat și politicienii aflați la putere. Ei au indus la nivel colectiv în randul populatiei aceasta panica pentru a-si justifica deciziile si pentru a se menține la putere

Inițial eram încurajați să nu purtăm mască deoarece masca este purtată în mod normal de persoanele bolnave, apoi să o purtăm în spațiile închise, după câteva luni s-a decis că e benefic să o purtăm peste tot, chiar și în propriile case.  Arafat a inițiat în România un ritual malign, al răului, prin: carantinare, amenzi, abuzuri, condiționări, sărăcie, școli închise, restaurante închise, biserici închise, piețe închise, nerespectarea dreptului la liberă circulație, mască obligatorie, prezentarea morților la ora 13.00 și propagandă prin media aservită la banul public”.

Jurnalistul de la Anchetatorii.ro mai spune în cadrul emisiunii Știrea ZIlei că „Ei s-au asigurat la începutul pandemiei că a patra putere în stat, mass-media, se va afla în subordinea lor, instalând o dictatură mediatică prin oferirea de bonusuri pentru presă în valoare de 50 de milioane de euro. ACEȘTI oameni nu vor decat sa dezbine romanii”.

„Arafat a închis 18 milioane de români în case pentru 2 luni,

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Președinte PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat, ieri, atât către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cât și către Ministerul Justiției, sesizări privind încălcări ale legii de către Raed Arafat. Liderul PMP Constanța îl acuză pe Arafat că, potrivit legii, mai exact articolul 24, alineatul 4, din OUG 26/2000, nu are voie sa ocupe și funcția […]