Mașina antiromânească construită de Moscova la București a început să atace AUR

Mașina antiromânească construită de Moscova la București a început să atace AUR

Rusia are o bună susținere în parlamentul actual și pe scena politică și media româneasc. Doar așa a reușit să pună mâna după 1989 pe importante resurse ce aparțineau statutului român.

În timpul mandatului lui Traian Băsescu a reușit Federația Rusă să pună mâna pe industria metalurgică pe care apoi a închis-o, a dezmembrat-o și a vândut-o la fier vechi.

AUR este un partid patriotic ce va face curățenie pe scena politică, ori acest lucru nu este deloc pe placul principalilor dușmani ai României.

Rusia, Austria și Ungaria a început să își folosească arsenalul de oameni ieftini, români trădători infiltrați prin mica presă ca să atace AUR.

Se execută acum o operațiune ieftină de contrainformații prin care lupul strigă lupul, adică oamenii Rusiei la Bucureși au început să atace AUR, partidul patrioților români condus de GEORGE SIMION.

Nu prezintă nici o dovadă în acest sens deoarece nu există nici o dovadă, George Simion, liderul partidului, este un unionist convins, de 15 ani luptă pentru Unirea României cu Basarabia.

Ori numai tâmpiții pot crede că Rusia și-ar dori ca România să se unească cu Republica Moldova. Nu, Rusia nu își dorește acest lucru, Rusia este cea care a dat comanda specială ca George Simion să primească interdicție de acces în Republica Moldova. Interdicția a fost aplicată chiar de către Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc, cei doi regi în spatele cărora se află chiar Rusia.

Pe toți cei care îi vedeți că susțin că AUR este partidul Rusiei sunt chiar oamenii Rusiei. Astfel de operațiuni sunt folosite de către serviciile ruse în toată lumea. În acest fel vom vedea și cine sunt trădătorii din presa românească, cei care au garantat regimurile trădătoare de țară.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

Bolnavii non-COVID internați ar putea fi vaccinați în spital

DISTRIBUIE Coordonatorul CNCAV, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marţi că autorităţile au în vedere posibilitatea imunizării în spitalele non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de boli cronice. „Un aspect important pe care îl avem în vedere în perioada următoare (…) este de a vaccina în spitalele de tip non-COVID în care sunt internaţi pacienţi de […]

Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

Orban bagă presa în țarc la fel Dragnea. Îl deranjează întrebările jurnaliștilor

Liberalii, care în perioada de opoziție înfierau orice gest cu accente anti-democratice ale fostului lider PSD, Liviu Dragnea, au ajuns acum să facă exact la fel ca el. Pe Ludovic Orban îl deranjează întrebările jurnaliștilor și a pus gând rău presei. Orban a ajuns să joace exact rolul lui Liviu Dragnea, adică de președinte al […]