Marius Lulea: se lovește în țăranul român! ‘Punem căruța în fața boilor’ de la guwernare

Marius Lulea: se lovește în țăranul român! ‘Punem căruța în fața boilor’ de la guwernare

Vicepreședintele AUR, Marius Lulea, trage un semnal de alarmă în privința măsurilor abuzive impuse de ministerul Agriculturii ce au ca scop distrugerea micului fermier român.

,,Văd că în continuare se lovește în țăranul român!

Trebuie să luăm măsuri urgente ca să dezvoltăm satul românesc. Văd în continuare trădători care vor să împiedice românii să crească animale.

Vaca, porcul și găina din curte îi încurcă, pierd jumătate din produsele ce vor să ni le bage pe gât din import. Să ajungă țăranul român să cumpere carne de la supermaket ar fi cea mai mare bătaie de joc.

AUR va gândi un program economic prin care să punem la dispoziția țăranului român aceste animale și apoi un sistem de preluare a produselor. Nu este greu, vom vedea cum.

Să mă lase cu gripa aviară sau porcină. Noi creștem de mii de ani animale în curte. Unele mai și mor, mai ales cele modificate genetic. Nu le omorâm noi înainte să apară ceva.

Punem căruța în fața boilor de la guwernare.’, a scris Marius Lulea pe pagina sa de Facebook.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 505.000 de persoane se află, în prezent, pe lista de aşteptare pentru programarea la vaccinarea anti-COVID, Clujul fiind județul din țară cu cele mai multe persoane înscrise pentru imunizare. Coordonatorul Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marți că, în prezent, pe lista de aşteptare pentru imunizare sunt peste o […]