Marcel Ciolacu acuză ISC că blochează construcția pasajului Ghica

Marcel Ciolacu acuză ISC că blochează construcția pasajului Ghica

Marcel Ciolacu acuză PNL că a folosit ISC pentru a bloca construcția pasajului de la Doamna Ghica.

El consideră că acțiunile ISC de control au un scop politic și urmăresc blocarea sau întârzierea proiectului desfășurat de primăria generală București, aflată sub conducerea Gabrielei Firea:

„De când a venit la putere, Guvernul Orban nu a avut decât un singur scop: totul pentru alegeri!

Nu au intenționat nici un moment să guverneze țara, iar rezultatele se văd: măsuri aberante în numele gestionării pandemiei, dispreț și dezinteres total față de adevăratele probleme cu care se confruntă românii, economie distrusă, agricultură lăsată în voia sorții, venituri din ce în ce mai mici pentru români.

În schimb, principala lor sarcină a fost punerea tuturor resurselor statului la dispoziția PNL și blocarea oricărei acțiuni sau măsuri, initiate de PSD, oricât de bune ar fi fost ele!

⚠️Proiectul de dezvoltare și regenerare urbană a Sectorului 5, inițiat de primarul nostru, Daniel Florea↘️ blocat de Guvern, prin preluarea terenului de 100 de ha, spre stupefacția partenerilor internationali, BERD și Băncii Mondiale, finanțatorii proiectului!
⚠️Tot în #Sectorul5, proiectul de dezvoltare și regenerare urbană a zonei Ferentari prin transformarea celor 7,4 KM de cale ferată dezafectată într-un bulevard cu patru benzi și cu tramvai ↘️ atacat la CCR chiar de președintele Iohannis!
⚠️Pasajul Doamna Ghica, derulat de Primarul General Gabriela Firea↘️ atacat și întarziat sistematic de prefectul liberal și de șefii Inspectoratului de Stat în Construcții, la comanda directa a PNL București!

Toate aceste manevre josnice arată disperarea PNL. Pe 27 septembrie, bucureștenii le vor da o lecție pe care o vor ține minte mult timp: cine seamănă vânt, culege furtună!” declarat Marcel Ciolacu, șeful de moment al ISC.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Președinte PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat, ieri, atât către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cât și către Ministerul Justiției, sesizări privind încălcări ale legii de către Raed Arafat. Liderul PMP Constanța îl acuză pe Arafat că, potrivit legii, mai exact articolul 24, alineatul 4, din OUG 26/2000, nu are voie sa ocupe și funcția […]

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Zborul cu elicopterul, cu avionul, trasee extreme cu motocicleta, o zi întreagă la golf sau chiar un zbor cu parapantă, toate sunt la un click distanță acum pe aplicația experiențelor spectaculoase, Extasy. Fondatorul festivalurilor UNTOLD și Neversea, Bogdan Buta, alături de alți investitori au pornit în luna decembrie acest proiect care a adunat deja investiții […]