Make IT in Oradea caută idei pentru a le finanţa cu 50.000 euro

Make IT in Oradea caută idei pentru a le finanţa cu 50.000 euro

Asociaţia non-profit Make IT in Oradea va deschide începând din decembrie prima etapă de selecţie a ideilor pe care le va finanţa cu până la 50.000 de euro.

Concurs de idei…

Aceasta este prima iniţiativă locală de acest fel şi vizează dezvoltarea industriei creatoare din zonă prin înfiinţarea de startup-uri în domeniul IT.

„Make IT in Oradea lansează programul pentru startup-uri Bright Nights Incubator, prin care oferă pasionaţilor de tehnologie, care au idei de afaceri inovatoare şi care doresc să pornească o afacere, mentorat şi finanţări de până la 50.000 euro”, se menţionează într-un comunicat al asociaţiei.

Bright Nights Incubator este un program de educaţie antreprenorială dedicat pasionaţilor de IT care au o idee inovatoare, care utilizează tehnologii moderne, şi doresc să o testeze şi să o implementeze.

De la idee la afacere…

Programul, cu o durată de nouă luni, se desfăşoară în trei etape. Prima etapă, în care participanţii îşi pot înscrie gratuit ideea pe platforma makeitinoradea.ro, se va desfăşura până în luna martie a anului viitor.

„În program se pot înscrie atât persoane, cât şi echipe. Nu există criterii pentru înscriere, însă fiecare idee înscrisă va fi aprobată în competiţie, în prealabil, de către organizatori. Din cauza contextului sanitar actual, întâlnirile în cadrul programului vor avea loc online”, se menţionează în comunicat.

Ulterior, în etapa de incubare, programată pentru aprilie – august 2021, echipele selectate vor fi îndrumate de mentori să dezvolte ideea până la stadiul de afacere, iar în etapa finală, care va începe în septembrie, ideile selectate vor fi finanţate de asociaţie cu până la 50.000 euro.

IT pentru Oradea

Concurenţii pot obţine informaţii suplimentare de pe site-ul asociaţiei sau pot contacta organizatorii la adresa de email hi@makeitinoradea.ro.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Articole similare

Poziția oficială a lui Bayern Munchen despre o eventuală participare la Super Liga

Poziția oficială a lui Bayern Munchen despre o eventuală participare la Super Liga

Campioana en-titre a Germaniei şi a Europei, Bayern Munchen, a anunţat oficial că nu se va alătura proiectului Super Ligii, care a generat o adevărată polemică în fotbalul european, scrie dpa citată de Agerpres. ”Membrii şi fanii noştri resping ideea Super Ligii. FC Bayern Munchen doreşte ca toate cluburile să trăiască momente deosebite într-o competiţie […]

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Adevăratul motiv din cauza căruia Mama și Tata sunt primele cuvinte ale bebelușului

Atunci când micuțul reușește să rostească „mama”, „tata”, „papa”, „pipi” este pentru că sunt cuvinte formate din sunete similare. Astfel, cercetătorilor de la Univeristatea din Edinburgh, Scoția au descoperit faptul că devine mult mai simplu pentru micuți să-și exerseze abilitățile de comunicare cu astfel de cuvinte repetitive. „Aceasta este prima dovadă a faptului că sugarii […]