Liga 2: Petrolul Ploiești și Farul Constanța, victorii împotriva echipelor din Târgu Jiu

Liga 2: Petrolul Ploiești și Farul Constanța, victorii împotriva echipelor din Târgu Jiu

Petrolul Ploiești și Farul Constanța au obținut victorii, duminică, împotriva echipelor din Târgu Jiu, în etapa a 17-a din Liga 2.

Petrolul a învins echipa Pandurii Târgu Jiu, în deplasare, cu scorul de 4-0. Pentru prahoveni au marcat Pol Roigee (‘5), Moise (’13), Vajushi (’26, penalti) și Buhăescu (’45).

Farul Constanța s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în fața formației Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Golul a fost marcat de Liviu Mihai (’63).

În urma acestor rezultate, Petrolul ocupă locul 3 (27 de puncte, la egalitate cu Dunărea Călărași și Rapid București, de pe locurile 4 și 5), iar Farul se află pe poziția a 11-a (24 de puncte). Lider este FC U Craiova 1948 (30 de puncte), iar ASU Poli Timişoara ocupă locul 2 (28 de puncte).

 » sursa: hotnews.ro

Articole similare

Voi ne-ați îngenuncheat părinții! – CRITICII.RO

Voi ne-ați îngenuncheat părinții! – CRITICII.RO

”Căderea domnilor, bucuria nebunilor”, așa poate fi descrisă tragedia neamului românesc după decembrie 1989. Ne-am bucurat când kgb-istul Iliescu și Brucan ne rânjeau în față. Nu pot uita fața lui Brucan când îi înfiera pe golanii din Piața Universității. Am crescut cu chipurile acestor criminali în minte, am înțeles cine sunt și nu am uitat […]