Judecătorii au respins Pelerinajul de Sfântul Apostol Andrei. Decizia poate fi atacată în recurs

Judecătorii au respins Pelerinajul de Sfântul Apostol Andrei. Decizia poate fi atacată în recurs

Magistrații Tribunalului Constanța au decis în această dimineață să respingă solicitarea Arhiepiscopiei Tomisului de a se suspenda hotărârea CJSU Constanța ce interzicea accesul la pelerinajul de Sfântul Andrei pentru persoanele ce nu au domiciliul ori reședința în apropierea peșterii Sf. Andrei, din județ, anunță Ziua de Constanța.

Hotărârea Tribunalului Constanța poate fi atacată în recurs, la Curtea de Apel Constanța.

Iată deciza oficială:

Declară nulă cererea de intervenție accesorie în interesul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța formulată de ASOCIAȚIA SOLIDARITATEA PENTRU LIBERTATEA DE CONȘTIINȚĂ, pentru lipsa semnăturii.

Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a pârâtului INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ DOBROGEA AL JUDEȚULUI CONSTANȚA și a inspectorului-șef Roșca Ionel, formulată de reclamanți.

Respinge, ca neîntemeiată, excepția lipsei dovezii calității de reprezentant legal a inspectorului șef al INSPECTORATULUI PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ DOBROGEA AL JUDEȚULUI CONSTANȚA, invocată de reclamanți.

Respinge, ca neîntemeiate, excepția lipsei dovezii calității de reprezentant legal a reprezentantului ARHIEPISCOPIEI TOMISULUI și excepția lipsei dovezii calității de reprezentant convențional a avocaților Ivanovici-Șoșoacă Diana, Căcescu Gheorghe Gabriel și Medeleanu Iulia-Adalmina, invocate de pârâtul INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ DOBROGEA AL JUDEȚULUI CONSTANȚA.

Respinge, ca neîntemeiată, excepția inadmisibilității acțiunii pentru lipsa parcurgerii procedurii prealabile, invocată de pârâții COMITETUL JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ CONSTANȚA, PREFECTURA JUDEȚULUI CONSTANȚA și PREFECTUL JUDEȚULUI CONSTANȚA.

Respinge, ca neîntemeiată, cererea de suspendare parțială a Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța nr. 72 din 10.11.2020 în ceea ce privește Anexa 1 punctele 2 teza I, 6 – 6.1, 6.2 raportat la punctul 5, punctul 13, în contradictoriu cu pârâții COMITETUL JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ CONSTANȚA, PREFECTURA JUDEȚULUI CONSTANȚA, PREFECTUL JUDEȚULUI CONSTANȚA și INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ DOBROGEA A JUDEȚULUI CONSTANȚA.

Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Constanța – Secția de Contencios Administrativ și Fiscal. Pronunțată astăzi, 25.11.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței.


CHESTIUNEA ZILEI ÎPS Teodosie, la Radio România Antena Satelor: În Arhiepiscopia
Tomisului nu vom accepta închiderea bisericii, chiar dacă va fi ordin.
Nu mă tem, noi Îl luăm pe Dumnezeu aliat, noi trebuie să ținem Biserica
vie!

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Zborul cu elicopterul, cu avionul, trasee extreme cu motocicleta, o zi întreagă la golf sau chiar un zbor cu parapantă, toate sunt la un click distanță acum pe aplicația experiențelor spectaculoase, Extasy. Fondatorul festivalurilor UNTOLD și Neversea, Bogdan Buta, alături de alți investitori au pornit în luna decembrie acest proiect care a adunat deja investiții […]

Adrian Wiener, propunerea USR la Sănătate, este de acord cu exterminarea celor care se împotrivesc vaccinării obligatorii, ca „periculoși pentru societate”

Adrian Wiener, propunerea USR la Sănătate, este de acord cu exterminarea celor care se împotrivesc vaccinării obligatorii, ca „periculoși pentru societate”

Surse din rândul coaliției de guvernare arată că medicul Adrian Wiener, actual deputat USR-PLUS, ar putea fi nominalizat pentru portofoliul de ministru al Sănătății, au transmis în cursul zilei oficinele G4 și Ziare.com. Întrebat la Antena 3 dacă îi va lua locul lui Voiculescu, Wiener a refuzat să ofere un răspuns clar, spunând că este […]