Judecătorii au decis: nu se poate pune egal între AUR și PRO ROMÂNIA, UDMR, USR

Judecătorii au decis: nu se poate pune egal între AUR și PRO ROMÂNIA, UDMR, USR

Curtea de Apel Prahova a încălcat dreptul constituțional al candidatului Nicolae Voiculeț de a candida la funcția de senator pe circumscripția PRAHOVA.

Două instanțe de judecată au decis că AUR este altfel, așa că justiția pentru AUR va fi ciumă în timp ce pentru PRO ROMÂNIA(noul PSD), USR și UDMR va fi mumă.

Pe aceeași speță, situații absolut identice, instanțele decid lucruri diferite.

Răspunderea magistraților trebuie să fie introdusă. Lipsa răspunderii duce la abuzuri iar judecătorii se simt mici Dumnezei. Ei nu mai aplică legea statului ci legea lor, ceea ce vor și ceea ce cred.

Sentința care blochează AUR la senat în Prahova este una pur politică.

Nicolae Voiculeț, celebrul naist de talie internațională, avea prima șansă ca să ocupe postul de senator. Concurența electorală era dată de către propunerile cu trecut penal ale PSD și PNL, cele două partide ce conduc județul supuse austriecilor și rușilor.

Companiile străine antiromânești sunt în fapt cele care au blocat AUR la Prahova. Acolo sunt prea multe interese pentru ca patrioții să își bage nasul. Acest lucru a fost posibil penrru că avem un stat slab și o justiție făcută la comandă.

Dar judecătorii au dreptate cu un singur lucru: între AUR și partidele sistemului nu se poate pune semnul de egalitate.

Vă reamintim faptul că CARTELUL din Prahova a interzis listele AUR la senat pe motiv că nu aveau femei în ele. Nu aveau deoarece nu a existat vreo femeie dispusă să facă acest pas. Dreptul de a fi ales nu este obligația de a fi ales. Nu ar fi fost o problemă deosebită dacă același tratament s-ar fi aplicat Pro România la Olt, USR în Bistrița-Năsăud, PRM la Tulcea și UDMR la diaspora.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Guvernul actual îi detestă pe români. Nu putem sta așa 4 ani

Guvernul actual îi detestă pe români. Nu putem sta așa 4 ani

Guvernul actual îi detestă pe români, tot așa cum și președintele României, Klaus Iohannis, îi detestă pe români. Despre Iohannis lucrurile sunt clare, a fost pus acolo de austrieci și ruși ca să se asigure că dețin în continuare resursele naturale ale României, așa cum o făceau și înainte de 1859. Acest președinte și-a luat […]

Cine plătește cu adevărat ratele la cele 12 credite bancare ale lui Alexandru Muraru? – CRITICII.RO

Cine plătește cu adevărat ratele la cele 12 credite bancare ale lui Alexandru Muraru? – CRITICII.RO

Alexandru Muraru provine din organizația județeană Iași a PNL. El a luat locul de parlamentar al lui Costel Alexe, fostul ministru al mediului cercetat pentru neregulile din pandemie. Cei doi sunt apropiați, foarte apropiați. Alexandru Muraru s-a făcut remarcat pentru declarațiile antiromânești făcute la adresa luptătorilor anticomuniști ce au murit în închisorile comuniste deschise de […]