Iulian Capsali: „VACCIN FERICIT!”

Iulian Capsali: „VACCIN FERICIT!”

„VACCIN FERICIT!” titrează azi cotidianul „Adevărul” pe prima pagină, în locul urării de „Crăciun fericit!. 

În acest timp, românii refuză vaccinul în proporție de 70%, ca și 87.000 doctori și cadre medicale din Olanda. Medicul Elke de Klerk protestează: „Nu suntem porcușori de Guineea”.

Cei care-și fac vaccinul cred că ar trebui plătiți, ca în cazul oricărui experiment medical ce trebuie dus până la capăt.

Vaccinul anti-gripal s-a făcut în zeci de ani, cu avantaje destul de mici pentru beneficiari – adică știu multe cazuri care au făcut post-vaccin o gripă destul de urâtă.

Un vaccin elaborat în câteva săptămâni, cu o structură complet nouă – folosind ARN-mesager, adică un fragment din materialul genetic al virusului – cred că trebuia testat mult mai serios, și nu pe zeci de milioane de oameni transformați în cobai.

Din lăcomie, marile concerne fac niște concesii și improvizații care se pot transforma în victime. Iar concluzii serioase nu se pot trage decât după 5 ani de studii clinice asupra vaccinaților. 

Și pentru ce tot circul cu „Lumina sfântă” adusă de Nașterea Domnului, cu dozele „sfinte” purtate ritualic  cu mașina frigorifică prin țară, în timp ce Arafat îi făcea primirea „istorică” la graniță după ce a tras o fugă cu avionul?

Și pentru ce acest ritual ridicol în timpul Crăciunului? Pentru un virus care face sub 1% victime, majoritatea peste 70 de ani? Despre ce rahat de pandemie vorbim când decesele din acest an, la nivel național, sunt cam la aceleași cote cu anul precedent, conform INS! 

Asistăm cu toții la ridicarea unui nou cult simoniac-progresist, în care vaccinul, idolul elitelor corporatocrate, folosit în suprimarea Libertății, trebuie să se substituie, fiind noul cult soteriologic (salvaționist), trebuie prin urmare să-L înlocuiască pe adevăratul Mesia.

Hristos S-a născut pentru eliberarea  noastră de păcat și mântuirea noastră, în timp ce idolul vaccin este realizat pentru sufocarea viului social, a Libertății persoanei. Deci este anti-hristic: nu combaterea unei false pandemii este scopul, ci dezmembrarea societății și suprimarea Bisericii, care a fost supusă în acest an la cele mai mari umilințe din istoria modernă, la întrecere cu perioada bolșevizării României. 

Happy Vaccine Day!

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Arafat nu are voie să fie și secretar de stat și președinte al Fundației pentru SMURD

Președinte PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat, ieri, atât către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cât și către Ministerul Justiției, sesizări privind încălcări ale legii de către Raed Arafat. Liderul PMP Constanța îl acuză pe Arafat că, potrivit legii, mai exact articolul 24, alineatul 4, din OUG 26/2000, nu are voie sa ocupe și funcția […]