Ion Iliescu, unul dintre cei mai controversați politicieni ai României,  a împlinit astăzi 91 de ani. Cum sărbătorește

Ion Iliescu, unul dintre cei mai controversați politicieni ai României, a împlinit astăzi 91 de ani. Cum sărbătorește

Fostul președinte al României s-a retras din lumina reflectoarelor și preferă să trăiască liniștit, alături de soția sa, Nina.

Ion Iliescu este numele cel mai mediatizat în dosarul Revoluției din 1989, dar și al Mineriadei. După o carieră de peste două decenii, fostul președinte preferă acum să ducă o viață retrasă și să se concentreze pe familie și problemele de sănătate cu care se confruntă.

Fostul lider PSD a decis să nu mai apară la nicio activitate publică, singurele sale intervenții find extrem de rare, atunci când scrie pe blogul său, sau când i se solicită interviuri ale unor publicații din Franța sau Rusia.

Cu atât mai mult acum, în plină pandemie, Ion Iliescu vrea să fie precaut, așa că aniversarea din acest an va fi liniștită, doar cu cei mai apropiați membrii ai familiei sale, scrie impact.ro.

 » Puteți citi întreg articolul direct la sursă…

Articole similare

EnergoBit pregătește proiecte de energie verde de 3.000 MW

EnergoBit pregătește proiecte de energie verde de 3.000 MW

Integratorul clujean de soluții energetice se află în faza de proiectare de capacități de energie regenerabilă de 2.000 MW în sistem fotovoltaic și de 1.000 MW în sistem eolian. Mihaela Coroiu, marketing strategy director al Energobit, a spus, în cadrul unei conferințe Energynomics, că România ar trebui să se orienteze către proiecte mici și mijlocii în […]

Jaf la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova: Circa 1 milion de lei, furați pe studii falsificate

Jaf la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova: Circa 1 milion de lei, furați pe studii falsificate

Procurorii fac vineri dimineaţă trei percheziţii în judeţele Giurgiu şi Dolj, într-un dosar penal în care se fac cercetări privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, de către o persoană cu funcţie de conducere în cadrul unei companii de interes strategic naţional, conform Parchetului ICCJ, care precizează că este vizată depunerea la dosarul de angajare a unor […]