Iohannis și Muraru ‘OAMENII de NICĂIERI’ ai PNL-ului

Iohannis și Muraru ‘OAMENII de NICĂIERI’ ai PNL-ului

Un fost profesor de fizică ajuns printr-o conjunctură a vremurilor triste ale perioadei postdecembriste președinte al României ne arată nimicnicia sa în toată splendoarea prin acțiunile concertate împotriva Alianței pentru Unirea Românilor, un partid românesc de unitate națională. Iohannis și Muraru sunt oamenii de nicăieri ai PNL-ului, unul cunoscut ca premierul de la Grivco, iar vocea sa Muraru un copil de la școala ”inițiatică” a lui Relu Fenechiu, acel liberal ascuns 5 ani la Beciul Domnesc.

Vorbind la tribuna Parlamentului despre Toma Arnăuțoiu, Vasile Motrescu, Gavril Vatamaniuc, frații Șușman, Valeriu Gafencu, Nicolae Steinhardt, Ion Gavrilă Ogoranu, Ioana Voicu Arnăuțoiu și Elisabeta Rizea, nimeni nu se putea gândi că cineva va avea neobrăzarea de ai numi pe cei mai mari luptători împotriva bolșevismului, drept fașciști, legionari sau extremiști.

Un antiromân ca Alexandru Muraru ce lucrează la ordinul unor străini încearcă să distrugă memoria acestor patrițoti români. Scopul meschin al acestor fapte ne arată că Iohannis și Muraru sunt indivizi iraționali veniți de nicăieri care se duc spre nicăieri.

Micimea lor nu poate atinge niciodată memoria martilor ce s-au osândit pentru preamărirea neamului românesc.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 500.000 de persoane, pe lista de aşteptare pentru vaccinare. Clujul, în top la înscrieri

Peste 505.000 de persoane se află, în prezent, pe lista de aşteptare pentru programarea la vaccinarea anti-COVID, Clujul fiind județul din țară cu cele mai multe persoane înscrise pentru imunizare. Coordonatorul Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marți că, în prezent, pe lista de aşteptare pentru imunizare sunt peste o […]