Iohanis are blat cu PSD, este omul PDL și este la putere, dar critică ca și cum ar fi în opoziție

Iohanis are blat cu PSD, este omul PDL și este la putere, dar critică ca și cum ar fi în opoziție

Președintele României, Klaus Iohanis, nu a putut să rateze o nouă ocazie de a încălca constituție României și s-a implicat din nou în cursa electorală.

Sigur că durerea lui cea mare nu este PSD, așa cum vrea să lase impresia, ci să lase românilor senzația că nu se alflă în aceeași barcă.

Dar primul partid care l-a propus pe președintele României ca și prim-ministru a fost chiar PSD, nu alt partid politic.

Apoi a fost pus de structuri să îl dea jos pe Antonescu și așa a ajuns, fără nici un merit, să candideze la funcția supremă din stat din partea PNL, adică a PDL.

Asta deoarece românii nu uită că în realitate PNL este PDL și că Brătianu se întoarce în mormând când vede cum și-au bătut joc de partid.

Dacă PDL a fost trimis la groapa de gunoi a istoriei, sunt șanse mari ca în următorii ani și CARTELUL PSD-PNL și toate structurile politice anexe să dispară în următorii patru ani.

„Votul de pe 6 decembrie este esențial, pentru că România nu își mai poate permite încă un ciclu electoral de subdezvoltare. Prea multe generații au fost de sacrificiu și de prea multe ori sacrificiile și răbdarea oamenilor au fost în zadar. PSD a demonstrat că nu este capabil să se schimbe, rămâne un partid retrograd, al baronilor roșii. În 2016, România a intrat într-una dintre cele mai negre perioade. Trebuie să lăsăm în urmă definitiv acest coșmar. Sunt, în continuare, sută la sută implicat pentru ca proiectul cu care am fost ales în urmă cu un an, România Normală, să prindă contur. Voi lucra alături de viitorul guvern, pe care îl văd constituit în jurul PNL, pentru a transforma această viziune în realitate. PNL a avut curajul să-și asume o guvernare preluând un buget secătuit.

 » Puteți citi întreg articolul la sursă: 60m.ro

Articole similare

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației către profesori: Vreți să nu mai predați online, vaccinați-vă!

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, într-o conferință desfășurată saptamâna trecută la Ploiești, a afirmat că ar exista o presiune din ce in ce mai mare din partea părinților pentru ca reluarea școlii cu prezență fizică să fie doar cu cadrele didactice vaccinate, celelalte care au refuzat sau nu au apucat încă sa-și facă vaccinul urmând sa […]

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

115 cazuri noi și 8 decese la Cluj în ultimele 24 de ore

În spitalele din județ sunt internate 746 de persoane infectate cu COVID-19, dintre care 94 la ATI.  Situația epidemiologică în județul Cluj se prezintă astfel: Rata incidenței pe județul Cluj : 5,16;  În ultimele 24 de ore, 115 persoane au fost confirmate Covid-19 din județul Cluj;  Total număr de teste 746 din care 206 diagnostic […]