India dezvoltă tratamentul anti COVID pentru mai puțin de 3 dolari de pacient cu un medicament „miraculos”: ivermectina. În România, Gigi Becali este singurul care deține medicamentul-minune dar statul i l-a blocat în vamă

India dezvoltă tratamentul anti COVID pentru mai puțin de 3 dolari de pacient cu un medicament „miraculos”: ivermectina. În România, Gigi Becali este singurul care deține medicamentul-minune dar statul i l-a blocat în vamă

Folosind un tratament cu hidroxiclorochină și ivermectină, India, care are de patru ori populația SUA, are mai puțin de jumătate din decesele provocate de coronavirus.

În timp ce America continuă campania agresivă a vaccinurilor farmaceutice scumpe și periculoase, India a dezvoltat un set de tratament COVID-19 „miraculos”, eficient și sigur. Aesta costă doar 2,65 USD de pacient și a ajutat la scăderea cazurilor de infectare în a doua cea mai populată țară din lume, potrivit LifeSiteNews.

Luna trecută, mai mulți experți în medicină au fost audiați de Comitetul de securitate internă al Senatului SUA pentru autorizarea ivermectinei în tratamentul noului coronavirus. Printre aceștia, dr. Pierre Kory, membru fondator al Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (FLCCC), a explicat că ivermectina, un agent antiparazitar, ale cărui beneficii au fost recompensate cu Premiul Nobel, anulează „practic transmiterea acestui virus”, cu „eficacitate miraculoasă.”

Ivermectina a făcut obiectul a zeci de studii, deoarece s-a constatat, în laborator, încă din iunie 2019, că reduce efectele COVID-19. „Am tratat destul de mult COVID în fiecare zi,” a spus Kory. „Când spun „miracol ”nu folosesc acest termen ușor. Aceasta este o recomandare științifică bazată pe un morman de date care au apărut în ultimele trei luni”.

Cu toate acestea, Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) a refuzat autorizarea de urgență a ivermectinei pentru tratarea coronavirusului, declarând că sunt necesare mai multe teste.

În schimb, India a îmbrățișat acest medicament și acum fabrică acest produs sub marca „Ziverdo Kit”, care costă doar aproximativ 2,65 USD.

Dr. Makarand Paranjpe și soția sa, medici indieni, în vârstă de 77 de ani, s-au recuperat complet după COVID-19 folosind un astfel de tratament în noiembrie anul trecut, relatează TrialSiteNews (TSN). Ea a a luat hidroxiclorochină, iar el ivermectină.

„Fără niciun tratament, știm că virusul intră în celule și se reproduce acolo”, a spus Paranjpe. „Poate crea boli care devin mult mai severe”.

Oprirea unei astfel de reproduceri cât mai curând posibil este funcția simplă a acestor tratamente ieftine și sigure.

După descoperirea încă din iunie a eficacității ivermectinei în tratarea virusului, împreună cu teste ulterioare semnificative, cel mai mare stat din India, Uttar Pradesh (cu o populație de 230 milioane), anunța ulterior că înlocuiește tratamentul cu hidroxiclorochină cu ivermectina pentru prevenirea și tratamentul COVID-19.

Prin comparație, utilizând tratamentul timpuriu cu HCQ și ivermectină, India, care are de patru ori populația SUA, are mai puțin de jumătate din decese legate de coronavirus. 

Dr. Anil K. Chaurasia, medic indian, a afirmat că, începând cu jumătatea lunii septembrie, „s-a observat o scădere clară a cazurilor de COVID și a deceselor în India, iar declinul accentuat al cazurilor și al deceselor continuă”.

De amintit și că, zilele trecute, un judecător de la Curtea Supremă a statului New York a salvat de la moarte o pacientă COVID de 80 de ani dispunând ca spitalul să îi administreze Ivermectină

Gigi Becali a pariat și el pe ivermectină

Gigi Becali a ajutat lumea fotbalului sa se vindece de COVID -19,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Articole similare

​EHF European League: Minaur Baia Mare, duel cu Nantes în semifinale / Final Four-ul va avea loc în România

​EHF European League: Minaur Baia Mare, duel cu Nantes în semifinale / Final Four-ul va avea loc în România

Echipa feminină de handbal Minaur Baia Mare va întâlni formaţia franceză Nantes Atlantique Handball în semifinalele competiţiei EHF European League, al cărei turneu final va avea loc în zilele de 8 şi 9 mai în Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” din Baia Mare, informează Agerpres. În cealaltă semifinală se vor înfrunta Herning-Ikast Handbold (Danemarca) şi Siofok […]

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Aplicatia Extasy, deţinută de fondatorul Untold, a atras investiţii de 1 milion euro

Zborul cu elicopterul, cu avionul, trasee extreme cu motocicleta, o zi întreagă la golf sau chiar un zbor cu parapantă, toate sunt la un click distanță acum pe aplicația experiențelor spectaculoase, Extasy. Fondatorul festivalurilor UNTOLD și Neversea, Bogdan Buta, alături de alți investitori au pornit în luna decembrie acest proiect care a adunat deja investiții […]